Vil du også spare penger på flyttejobben? Prøv MittOppdrag.no!

Sissel Åkre skulle flytte fra Lommedalen til Bekkestua i Bærum, men fikk ikke svar på henvendelsene til det forrige flyttebyrået hun hadde brukt.

Derfor søkte hun på Google etter flyttetjenester og fikk opp Nettavisens populære anbudstjeneste MittOppdrag.no.

- Jeg fikk åtte svar etter å ha lagt ut flyttejobben på MittOppdrag, og valgte det eneste firmaet som ga meg fast pris. De øvrige kunne bare tilby timepris, sier Sissel.

Det var et lite flytteoppdrag som kun tok fire timer, inkludert reisetid mellom flyttestedene. Likevel anslår Sissel at hun sparte 1500 kroner på å velge det billigste tilbudet kontra de dyreste hun fikk.

67-åringen er meget fornøyd med erfaringene hun har hatt med MittOppdrag.no.

- Jeg vil bruke MittOppdrag igjen dersom jeg skulle trenge å få utført tjenester, og jeg har anbefalt tjenesten til venner som skal flytte i nær fremtid, forteller hun.

Vil du også spare penger på flyttejobben? Prøv MittOppdrag.no!

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste fra Mediehuset Nettavisen der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til ferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

HTML EMBED