Gå til sidens hovedinnhold

SISTE DAG: 20% på merkevarer

Jernia slår på stortromma. Den hemmelige koden får du bare her.

I dag er det siste sjanse for å handle flotte produkter og julegaver til kjøkken, hus og hage til 20% rabatt. Som Nettavisenleser har du nemlig sjansen til det nå, men kun ut oktober og dermed er det altså siste sjanse i dag.

Vi nordmenn kjenner butikken Jernia som en videreføring av kremmeren på hjørnet, med mange spennende varer til både kjøkken, hus og hage.

Eksklusivt tilbud
Inntil nå har Jernias produkter bare vært tilgjengelig for deg som forbruker i ordinær butikk, men nå har Jerniakjeden også lansert nettbutikk.

I den forbindelse ønsker de å gi deg som nettavisenleser et eksklusivt tilbud, og slår til med opptil hele 20% rabatt på hele nettbutikken.

Over 3000 varer
Jernia.no finner du over 3000 varer til kjøkken, hus og hage, så her er det noe for både tante, onkel, svigermor og bestefar, om du er ute etter julegaver.

Kanskje har du en venninne som ønsker seg den fine glassbollen «Smiley» i bursdagsgave, eller en fetter som trenger en blender? Eller kanskje er det nå du skal oppdatere gryteskapet?

Eller hva med å spleise på en snøfreser til far til jul?

Uansett bør du benytte denne sjansen til å gjøre et virkelig «scoop» og slå til nå, for tilbudet gjelder bare t.o.m. 31. oktober.

Slik går du frem:

* Opprett konto på Jernia.no ved å registrere deg som ny bruker

* Gå inn på «Min side» og trykk der det står «Avtale»

* Legg inn koden yT86imWaP (koden er ikke-personlig, så del den gjerne med familie og venner)

* Logg deg ut igjen og så inn igjen. Da vil dine nye priser bli synlige.

(Se gjerne også info her om hvordan du legger inn rabattkoden. )

Obs, obs
Merk at tilbudet gjelder kun til og med 31.10.11 - så ikke vent for lenge!

Merk også at tilbudet kun gjelder i Jernias nettbutikk og ikke i Jernias «fysiske» butikker. Tilbudet gjelder heller ikke på tilbudsvarer som allerede er nedsatt.

Visste du forresten at på Jernia.no har du 45 dagers returrett og du kan velge mellom å hente varene selv i utvalgte butikker eller få de levert på døren?