Gå til sidens hovedinnhold

Siste sjanse for å vinne 100.000 kr

Vinneren kåres 1. september. Meld deg på før fristen!

På våre kryssordsider finner du en stor konkurranse, hvor du har sjansen til å vinne hele 100.000 kroner.

Konkurrransen har pågått i hele sommer, men det er ikke for sent å henge seg på, og være med å konkurrere om 1. premien på 100.000 kroner.

Vil du vinne Kr 100 000? Klikk her for å være med i konkurransen

Seks kryssord
Konkurransen består av seks kryssord som alle må være løst innen 1. september for at du skal være med i konkurransen.

Du kan selvfølgelig velge å bare svare på ett av kryssordene, men du har større vinnersjanser jo flere kryssord du sender inn. I tillegg øker vinnersjansene om kryssordoppgaven er korrekt løst. Er den ikke det blir den nemlig forkastet. 1. september kåres altså vinneren av konkurransen, som alene stikker av med premien på kr 100.000.

Fordeler
For å delta i konkurransen kan du velge å bli medlem på våre kryssordsider, eller levere oppgavene som gjest. Blir du medlem får du i tillegg en del medlemsfordeler som gratis tilgang til utallige premieoppgaver, lagring av uløste oppgaver, poenghistorikk etc.

Løs dagens kryssord her!

Variert innhold
På våre kryssordsider finner du også mange andre premiekryssord, quizzer, sudokuoppgaver og andre spill, med varierende vanskelighetsgrad. Synes du det er lenge til 1. september kan du f.eks. kjempe om ukens premie som blant annet er et cruise til København, Flax-lodd, spill m.m. eller månedspremien på kr 2000.

Drømmer du om lottomillioner? Les mer her!

Reklame

Årets julegave? Ball-genseren er tilbake!