Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Sitter du på en møbelskatt?

Slik kan du enkelt og rimelig få gamle skjønnheter til å skinne igjen.

En personlig og kul stil får du kun ved å blande gammelt og nytt. For er du en av dem som kun sverger til Ikea, kan du jo faktisk ende opp med stue helt lik naboens.

Ikke noe stygt om Ikea altså - de har jo fantastisk mye bra, og hvordan skulle vi i det hele tatt hatt råd til å fornye oss, eller etablere oss for den saks skyld, om det ikke var for denne svenske moderen.

En gammel skatt
Men en personlig stil krever altså litt mer. En gammel arvestol fra bestefar, eller et kjøkkenbord fra mormor.

Som regel har tidens tann gjort jobben sin bra, på slike gamle skatter. Det skal allikevel ikke mer til, enn en kyndig hånd med kjærlighet til faget, for å få slike møbler til å skinne igjen.

Og hvor godt vil det ikke kunne føles, å være både miljøvennlig fordi du bidrar til gjenbruk, og samtidig vise takknemlighet til din gamle slektning, ved å gi dette møbelet en ny renessanse.

Få tilbud på mail
En møbelsnekker kan fort bli en kostbar affære, både fordi det ikke finnes så altfor mange av dem, og fordi de faktisk utfører et håndverk.

Tar du derimot i bruk en anbudstjeneste, vil du lett kunne få en oversikt over hva det vil koste det å få pusset opp ett eller flere gamle møbler, samtidig som du har muligheten til å velge den som passer deg best, med hensyn til pris, tilgjengelighet og type oppdrag.

Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no ble startet opp allerede våren 2009, og her finner du det meste av tjenester, fagfolk og håndverkere. Har du et gammelt møbel du gjerne vil ta i bruk, kan du gratis og uforpliktende be om tilbud fra møbelsnekkere, allerede i dag.

Sånn bestiller du tilbud:

1. Klikk her

2. Registrer oppdrag (gratis)

3. Motta tilbud på mail

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen. Du kan også være anonym helt til du velger å bestille en hnadverker/firma/tjeneste.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester. Mange har også spart betydelige beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering bare ved å innhente anbud og velge en rimeligere leverandør.

Bileier.no: Bli varslet når det er EU-kontroll