Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Scanpix

Sjekk dagens Premier League-dobbel

Stoke og West Ham spilles til god odds i dagens andre oddstips.

Dagens tipsmeny:
Tipping: Sikker H i Bergen
Odds: Rosenborg får bank i Stavanger
Odds: Lesernes oddstips lørdag
V75: Store penger på gang?

Etter å ha startet lørdagen friskt med en ishockey + 2. divisjon-dobbel, retter vi blikket mot England og Premier League. Norsk Tipping er ute med brukbar odds på flere av dagens objekter.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Stoke - Blackburn
Stoke er i form nå, med 3-1-0 på de fire siste alle turneringer inkludert. Fulham er slått 2-0, Aston Villa 2-1, og det ble 1-1 mot West Ham.

Blackburn vant sesongens første bortekamp da Blackpool ble slått 2-1 sist. De klarte 1-1 borte mot Manchester City før det, men tapte for 1-3 Aston Villa i en cupkamp og 1-2 borte for Birmingham tidligere. Vi forventer ikke mange bortepoeng fra Blackburn denne sesongen heller, men vi ser at de viser gode takter også utenfor Ewood Park denne høsten.

For Stoke er Fuller usikker, Pennant skal bli klar og Taylor har en måned igjen. Bortelaget har Grella og Andrews på usikker-lista. Fjorårets toppscorer Dunn er ute med skade. Blackburn-manager Sam Allardyce varsler endringer i startoppstillingen fra sist, i et forsøk på å utnytte motstanders svakheter best mulig, og han mener det er stor forskjell på Blackpool og Stoke.

Det ble 3-0 på Britannia Stadium forrige sesong og 1-0 i 2009.

Stoke er gode på hjemmebane, de er i ekstra god form om dagen, og de pleier å slå Blackburn. Med Dunn ute for gjestene mener vi dette ligger an til en hjemmeseier. 2,15 på Stoke spilles. Objektet kan spilles som single, men vi kombinerer det med et spill på West Ham.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

West Ham - Fulham
Det ser ut som West Ham har kommet seg litt etter den svake sesongstarten. 2-1 borte over Sunderland i Carling Cup ga selvtillit, og man fulgte opp med 1-0 hjemmeseier over Tottenham forrige weekend. I dag er det duket for enda et London-derby.

Fulham tapte sin forrige bortekamp 0-2 for Stoke, men det var cup. I Premier League man klart ett poeng borte mot Blackpool, Bolton og Blackburn. At man har spilt tre bortekamper på rad uten å tape er ganske bra for et lag som stoppet på 1-7-11 på bortebane totalt forrige sesong.

Behrami kan bli klar for West Ham, det samme kan Hitzlsperger. Edgar, Collison og Kurucz venter alle på 2011, mens Hines sannsynligvis er tilbake i starten av desember. For Fulham er Zamora og Senderos tilbake i februar 2011, mens Stoor er uten dato. Dembele kommer tilbake i slutten av oktober, mens Johnson kan bli klar til kamp lørdag.

Fem siste innbyrdes oppgjør på dagens bane har endt 2-2, 3-1, 2-1, 3-3 og 2-1.

Bortelaget sliter litt med fravær blant de offensive for tiden, noe som kom til syne i 0-0 hjemmekampen mot Everton sist. Det ser ikke stort bedre ut i dag, og vi mener det er store sjanser for at Fulham går målløse av banen i dag også. 0-0 er ikke utenkelig her, men West Ham virker å ha fått tilbake troen på seg selv, og skal ha gode sjanser til å score i dag. Historien taler for en målrik affære. Vi tror West Ham scorer flest mål og vinner denne. Hjemmeseier til 2,20 må være spillbart. Objektet kan spilles alene. Vi velger å spille en dobbel med Stoke og West Ham til pene 4,73 i odds. Vi setter 100 kroner på denne. SPillefristen er klokken 15.55.

60. Stoke - Blackburn 2,15 2,95 2,90
62. West Ham - Fulham 2,20 2,95 2,80

Total odds: 4,73

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill