Nettavisen.no

Tjenester
På side2vintage kan du finne mange bra kupp.
På side2vintage kan du finne mange bra kupp. (Privat)

Sjekk ut disse motekuppene!

Tenk smart, tenk vintage.

Er du glad i mote? Liker du å blande gammelt og nytt? Da er side2vintage nettstedet for deg!

Der mye bra tilbud å få i butikkene, men bakdelen ved å handle klær og tilbehør i rimelige butikker som for eksempel Gina Tricot, H&M og BikBok, er at du ser mange med de amme tingene som deg. Vil du dermed skille deg ut, er trikset å kjøpe basisplaggene hos de vanligste kleskjedene, og heller investere litt ekstra i enkelte plagg eller detaljer som ikke alle andre har. For eksempel, istedenfor å kjøpe mange billig-smykker, kan du investere i noen få spesielle smykker, vesker eller sko, som varer lengre og kan brukes til flere anledninger.

Side2Vintage kan du både selge og kjøpe klær, vesker, sko og annet tilbehør. Her finnes mye gammelt, nytt, trendy og klassisk. Sjekk ut favorittene fra Side2Vintage akkurat nå.

Vil du bli medlem av Side2vintage på Facebook? Klikk her!

Blazer fra Ralph Lauren

Sjekk ut denne «hotte» vintage blazeren fra Ralph Lauren. Dette er et absolutt kupp!

Klikk her for å se annonsen.

Mark Jacobs veske/clutch

Marc Jacobs er den store veskedesigneren om dagen. Har du enda ikke skaffet deg en av disse, kan du finne flere bra tilbud på side2vintage.no

Denne sorte veske/clutchen med gull detaljer er både kul og stilig, og pynter opp antrekket til både hverdags og fest.

Annonsen finner du her.

Hvit sommerkjole

Endelig er det sommer og vi kan ta på oss lette, herlige sommerplagg. Denne kjolen er både elegant og søt, og kan enten dresses ned med et par sandaler, eller sprites opp med et par høye heler og stilige smykker.

For mer detaljer klikk her.

YSL Arty ring

Store ringer er et «must» i år. Istedenfor å kjøpe mange billig-smykker, kan du nå gjøre en smykke-innvestering med denne nydelige ringen fra YSL.

Klikk er for å se annonsen.

For flere moteklær og accessoirer eller salg av egne klær, sko og tilbehør, sjekk ut Side2Vintage.no

NB! Produktene i denne artikkelen er hentet fra Side2s tjeneste Side2vintage.no. Brukerne av tjenesten er selv ansvarlig for produkter og priser i rubrikkannonsene. Ved mistanke om falske varer og profiler eller svindel, ber vi bruker om å kontakte webmaster på Side2vintage.no