Nettavisen.no

Tjenester
(King.com)

Sjekk ut nye nettspill

Enten du vil løse kabaler eller skyte "Blue" så har du sjansen til å tjene noen kroner på disse morsomme, nye nettspillene.

På vår nye spillside King, lanseres det hver uke et nytt spill, og totalt rommer spillsiden over hundre spill. På Kings startside kan du til enhver tid se hvilket spill som er det nyeste spillet, i tillegg til hvilket som er det mest spilte og hvilket som har den største jackpotten.

Under følger en liste over de siste spillene som har blitt lansert på vår spillside. Hvilken er din favoritt?

Bric-a-brac
Samlingen din med gamle minner i kommoden blir større for hvert år. Du har bestemt deg for å gå gjennom de største skuffene dine for å se om det er noe du kan kvitte deg med, eller for å se om du har to like av noe. Klikk på to like for å kvitte deg med de. Klarer du det før tiden løper ut?

Klikk her for å spille

UNO
I det klassiske spillet UNO, som er enkelt å lære seg men umulig å legge fra seg, spiller du mot to datastyrte motstandere. Hver spiller begynner med 7 kort, og en tilfeldig trekning avgjør hvem som skal begynne. Deretter er det om å gjøre å bli kvitt alle kortene dine før motstanderne, og ikke glemme å skrike UNO når du bare har ett kort igjen!

Klikk her for å spille

Ali Baba
Ali Baba har blitt fanget av Tyvenes konger. For å bli sluppet fri må han imponere dem med kabalferdighetene sine. Kan du løse kabalen og sette Ali Baba fri?

Klikk her for å spille

Kitty Boom
Kitty Boom reiser rundt i verdensrommet i sitt eget romskip som er utformet for at baller skal sprette på det, og for å fange intergalaktiske kraftforsterkere. Hun samler på Blue, et dyrebart materiale som bare kan sankes inn ved at du klarer å få ballene til å sprette på det.

Klikk her for å spille

Klicker klacker
Klicker Klacker 2 er det ultimate puslespillet som kombinerer enkel moro med strategiske vrier. Fjern så mange fargede kuber som mulig for å komme videre til neste nivå. Planlegg trekkene for å samle store grupper av samme farge, slik at du får en høyere score.

Klikk her for å spille

Neste kommende spill lanseres 25. januar og heter «Love me love me not». Dette spillet kan sammenlignes med «Jungle bubble» men loves å være mye, mye bedre, så da er det bare å begynne å glede seg.

Turneringer og jackpott
Ettersom King kun formidler ferdighetsspill, har du mulighet til å spille om penger og vinne jackpotter. Jackpottene er som regel tigjengelige i en begrenset periode, og den spilleren med den beste highscoren når tidsfristen går ut, vinner potten.

Du kan hele tiden se hvilket resultat du må slå for å vinne potten. I andre jackpott-turneringer fordeles potten mellom flere spillere.

Nettsamfunn
King er mer enn bare et nettsted der du kan spille ferdighetsspill. Det er også et nettsamfunn hvor du blir kjent med hyggelige spillinteresserte fra hele verden. Chat mens du spiller, les og skriv blogger, send gaver til dine nye venner og utfordre dem til et spill.

Det er også spennende og moro å følge med på rankinglistene på de ulike spillene. Klarer du å bli best i verden?

Klikk her for å prøve King!