Nettavisen.no

Tjenester
(King)

Sjekk ut populær spilltjeneste

Tar du utfordringen og prøver det mest populære spillet Amazing Adventures, eller sverger du til en gammel traver som Majhong?

Enten du er på utkikk etter noen nye utfordringer (Matchblocks), har en hang til det klassiske kortspillet Spardame, eller bare elsker å rydde brett for bobler (Jungle Bubble) finner du spillet for deg på vår nye spillsite.

Vår spillside levers av en ekstern partner King.com, og har derfor allerede tusenvis av brukere over hele verden. De kan skryte av å være verdens største nettsted for ferdighetsspill, med over 200 millioner spilte spill hver måned.

Har du en ledig stund, eller trenger en pause kan vi anbefale følgende spill:

Populært spill: Amazing Adventures
Er du på utkikk etter en ny utfordring, kan vi anbefale Amazing Adventures. Spillet virker enkelt, men er vanskeligere enn du tror, samtidig som det er god trim for hjernen. Finn skattene som er skjult i bildet, før tiden renner ut.

Klikk her for å spille

Nytt spill: Klicker klacker
Klicker Klacker 2 er det ultimate puslespillet som kombinerer enkel moro med strategiske vrier. Fjern så mange fargede kuber som mulig for å komme videre til neste nivå. Planlegg trekkene for å samle store grupper av samme farge, slik at du får en høyere score.

Klikk her for å spille

Kabalfrelst: Pyramid
Suksessen Pyramid er basert på det klassiske kabalspillet med same navn. Her er det om å gjøre å fjerne så mange kortoppsett som mulig, før tiden løper ut. Kortene er plassert i en pyramideformasjon, og du skal fjerne dem ett og ett før kortstokken går tom. Hvis du lykkes, avanserer du til neste runde. Du kan spille så mange runder du vil før tiden går ut, eller til du ikke klarer å fjerne flere kort i oppsettet.

Klikk her for å spille

Turneringer og jackpott
Ettersom King kun formidler ferdighetsspill, har du mulighet til å spille om penger og vinne jackpotter. Jackpottene er som regel tigjengelige i en begrenset periode, og den spilleren med den beste highscoren når tidsfristen går ut, vinner potten.

Du kan hele tiden se hvilket resultat du må slå for å vinne potten. I andre jackpott-turneringer fordeles potten mellom flere spillere.

Nettsamfunn
King er mer enn bare et nettsted der du kan spille ferdighetsspill. Det er også et nettsamfunn hvor du blir kjent med hyggelige spillinteresserte fra hele verden. Chat mens du spiller, les og skriv blogger, send gaver til dine nye venner og utfordre dem til et spill.

Det er også spennende og moro å følge med på rankinglistene på de ulike spillene. Klarer du å bli best i verden?

Klikk her for å prøve King!