Gå til sidens hovedinnhold

Sjekketriksene som funker

Forskningen avdekker stadig nye ting, som påvirker kvinners valg av partner.

Hvor mange ganger har du ikke sittet å lurt på hvordan i all verden han typen der, klarte å kapre hun flotte jenta der. Som vi har nevnt tidligere er det mer enn utseende som teller, som sjarme, oppførsel, vaner, grad av høflighet, om du er en gentleman og din evne til å sosialisere og kunne holde en spennende samtale gående.

Ta personlighetstest, og se hvilke single som passer deg!

Hvis du ikke vet hvordan du skal oppføre deg, så sørg for å lære deg det først, f.eks. ved hjelp av disse sakene:

30 ting du ikke sier på daten
Ting du ikke gjør på første daten

I tillegg bør du få med deg disse vitenskapelige beviste, relativt ukjente «sjekketriksene», som du kan ta med deg neste gang du skal ut og prøve lykken.

Nr. 1: Kle deg i rødt
Rødt er maktens farge, og det gjelder ikke bare innen politikk og kjendisenes berømte «løper». Ifølge en ny studie publisert i «the Journal of Experimental Psychology», er en mann betraktelig mer attraktiv og attråverdig dersom han har på seg røde klær, eller befinner seg i røde omgivelser.

Det faktum at kvinner sjelden er klar over dette, gjør dette til et av de bedre «sjekketriksene» i boka.

Nr. 2: Spis selleri
Virkelige menn spiser vel ikke grønnsaker - eller? Faktisk så bør du revurdere det, for om du ikke visste det, så påvirker faktisk inntaket av stangselleri produksjonen av et feromon som tiltrekker kvinner.

Cytoplasmaen som finnes i stangselleri inneholder nemlig de samme kjemikaliene som de man finne i mannlig svette, nemlig steroidet Androstenone, som gjør menn mer attraktive for kvinner.

46 single finner sin partner her, hver dag.

Nr. 3: Spill romantisk musikk
Ifølge en fransk studie utført av forskerne Nicolas Guéguen og Céline Jacob fra «Université de Bretagne-Sud», så skal det lønne seg å investere i en stund romantisk musikk.

Resultatene av undersøkelsen viste nemlig at kvinner som hadde hørt på romantisk musikk sammen med kvalifiserte menn, var mer tilbøyelige til å gi fra seg kontaktopplysninger ved møtets slutt, enn andre kvinner som hadde hørt på forskjellig annen musikk. Spill litt romantisk musikk, altså.

Nr. 4: Velg sjokoladedessert
Når man blir forelsket, så skjer det samme i kroppen som når du deltar på en aktivitet - hvor det er påkrevet at to stykker samarbeider og er avhengige av hverandre. Nivået av kjærlighetshormonet oksytocin i kroppen, øker.

Ting som fremmer denne prosessen, sørger samtidig også for at nivået av oksytocin øker. I tillegg så påvirker både det vi spiser og drikker, nivået av dette hormonet i kroppen, ifølge Dr. Alan Hirsch, nevrologisk direktør for «the Smell & Taste Treatment and Research Foundation» i Chicago.

Derfor kan du score høyt på å bestille en sjokoladedessert, eller en fordrink, så lenge du passer på å gjøre det til dere begge, og samtidig sørger for at det ikke finnes andre fristere innenfor rekkevidde.

Nr. 5: Vis fram noen dansetrinn
Dersom du er flink til å danse, så finn en anledning slik at du får vist det fram. Kvinner assosierer nemlig menn som er flinke til å danse, med «god helse», og igjen da gode partnere for reproduksjon.

En ny undersøkelse publisert i «the Royal Society journal» viste at menn som var gode til å danse scoret mye høyere hos kvinner, enn menn som var dårlige til å danse. For at ingen andre faktorer skulle forstyrre hadde de filmet mennene mens de danset, og dermed gjort om karakterene til anonyme tegneseriefigurer, før kvinnene fikk se på de.

Resultatene viste helt tydelig, at menn som var gode til å bevege kroppen til musikken, fikk mye mer oppmerksomhet enn de som bare gjentok et par øvelser om og om igjen.

Tør du møte din drømmepartner i dag?

Husk at du kan få hjelp til å finne den rette her!

(Kilde: Happenmag.com)

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua