Gå til sidens hovedinnhold

Sjekketriksene som funker

Slik blir du uimotståelig uten at damene skjønner hvorfor.

Føler du at du ikke får du ikke nok oppmerksomhet fra damene, hverken på byen, på kontoret eller i andre anledninger sammen med potensielle kjæresteemner?

I hvert fall ikke oppmerksom lenge nok til å vise dem hvilken flott mann du egentlig er?

Lær deg de udødelige triksene som får damene til å falle for en mann, gang etter gang.

Ta personlighetstest, og se hvilke single som passer deg!

Damer som vil på date finner du på Match, et av Nordens største møteplasser for single!

Nr. 1: Si hei
Vrir du hjernen for å komme på en skikkelig god sjekkereplikk som skal gjøre jobben for deg lettere? Det er bortkastet tid i følge psykologen Petra Boynton ved University College London. Hun sier at alt folk vil er at noen skal komme bort å si hei.

Er hun overhodet ikke interessert og bare med for å holde venninnen med selskap vil du fort nok merke det uansett. Du bli ikke mer interessant om du spør om interesser, favorittdrink, drømmereisen e.l.

Så må du jo finne på noe mer å si da, som: Hva synes du egentlig om denne musikken, Kan jeg få gjette hvor du kommer ifra, Du ser ut som en som er veldig glad i hunder e.l.

Bare ikke snakk om sex, erotikk eller kommenter den fine rumpa hennes. Vis at du har mer innenfor enn som så.

Her finner 46 single sin partner hver dag!

Nr. 2: Opptre selvsikkert
Om du ikke føler at du er noen spesielt selvsikker person, så er det bare å ta på seg maska og spille. De fleste du synes virker selvsikre spiller også en rolle, uansett.

Det handler om å ta avgjørelser, komme med forslag, briefe med kunnskap og være åpen for nye ting. Si ting som: Jeg har booket bord, Dette fikser jeg, Vil du danse? osv.

Nr. 3: Kle deg i noe rødt
Rødt er maktens farge, og det gjelder ikke bare innen politikk og kjendisenes berømte «løper». Ifølge en studie publisert i «the Journal of Experimental Psychology», er en mann betraktelig mer attraktiv og attråverdig dersom han har på seg røde klær, eller befinner seg i røde omgivelser.

Det faktum at kvinner sjelden er klar over dette, gjør dette til et av de bedre «sjekketriksene» i boka.

Nr 4: Vær en gentleman
Noen ting endrer seg aldri, og selv om kvinnen vil være selvstendig og likestilt så betyr ikke det at vi ikke vil at du skal stille opp når «tigeren angriper».

Menn er jo stort sett litt større og sterkere, så derfor kan de åpne døren og trekke ut stolen og den slags med større letthet enn kvinner.

I tillegg til at de ikke har på seg høye hæler og trange skjørt som gjør slikt mer klønete.

Dessuten er det sexy med gentlemannhandlinger, så bare gjør det dersom du vil imponere.

Nr. 5: Spis selleri
Virkelige menn spiser vel ikke grønnsaker - eller? Faktisk så bør du revurdere det, for om du ikke visste det, så påvirker faktisk inntaket av stangselleri produksjonen av et feromon som tiltrekker kvinner.

Cytoplasmaen som finnes i stangselleri inneholder nemlig de samme kjemikaliene som de man finne i mannlig svette, nemlig steroidet Androstenone, som gjør menn mer attraktive for kvinner.

Her finner 46 single sin partner hver dag.

Nr. 6: Spill romantisk musikk
Ifølge en fransk studie utført av forskerne Nicolas Guéguen og Céline Jacob fra «Université de Bretagne-Sud», så skal det lønne seg å investere i romantisk musikk.

Resultatene av undersøkelsen viste nemlig at kvinner som hadde hørt på romantisk musikk sammen med kvalifiserte menn, var mer tilbøyelige til å gi fra seg kontaktopplysninger ved møtets slutt, enn andre kvinner som hadde hørt på forskjellig annen musikk. Sørg for å legge pubrunden innom en litt rolig pub altså, eller spill det på daten du inviterer til, eller nachspielet.

Nr. 7: Velg sjokoladedessert
Når man blir forelsket, så skjer det samme i kroppen som når du deltar på en aktivitet - hvor det er påkrevet at to stykker samarbeider og er avhengige av hverandre. Nivået av kjærlighetshormonet oksytocin i kroppen øker.

I tillegg så påvirker det vi spiser og drikker nivået av dette hormonet i kroppen, ifølge Dr. Alan Hirsch, nevrologisk direktør for «the Smell & Taste Treatment and Research Foundation» i Chicago.

Derfor kan du score høyt på å bestille en sjokoladedessert, eller en fordrink, så lenge du passer på å gjøre det til dere begge to, og samtidig sørger for at det ikke finnes andre fristere innenfor rekkevidde.

Nr. 8: Vis fram noen dansetrinn
Dersom du er flink til å danse så finn en anledning slik at du får vist det fram. Kvinner assosierer nemlig menn som er flinke til å danse med «god helse», og igjen da gode partnere for reproduksjon.

En undersøkelse publisert i «the Royal Society journal» viste at menn som var gode til å danse scoret mye høyere hos kvinner, enn menn som var dårlige til å danse. For at ingen andre faktorer skulle forstyrre hadde de filmet mennene mens de danset, og dermed gjort om karakterene til anonyme tegneseriefigurer, før kvinnene fikk se på de.

Resultatene viste helt tydelig, at menn som var gode til å bevege kroppen til musikken, fikk mye mer oppmerksomhet enn de som bare gjentok et par øvelser om og om igjen.


Tør du møte din drømmepartner i dag?

Husk at du kan få hjelp til å finne den rette her!

(Kilde: Happenmag.com)

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka