Nettavisen.no

Tjenester
MANNEFALL: Flere stjerner kan være på vei bort fra Chelsea.
MANNEFALL: Flere stjerner kan være på vei bort fra Chelsea. Foto: CARL DE SOUZA (Afp)

Skader og utestengelser i Premier League

De faller som fluer i Chelsea, men et annet lag har lengst skadeliste.

Fredagens oddstips fra Sportspill: Enda en uavgjort for QPR

Siste nytt før tippeligarunden

Vi har nok en gang trålet oss gjennom skadelistene til Premier League-lagene, og gir deg en oversikt så god den kan bli. Vi oppfordrer til å bruke kommentarfeltet for å dele nyheter etter hvert som de dukker opp fra hjemmesider og annet. Skader er litt som Lotto-kuponger, lite er sikkert.

Tottenham-Everton (lørdag 13.45)

Spurs har Ledley King med en tilbakedato som kan tilsi at han blir klar, det samme kan Kaboul bli. De er likevel regnet som usikre hos flere kilder. Defoe er fortsatt ute i 3 uker til, mens Dawson, O’Hara og Woodgate er på listen over spillere «uten dato.»

Hos Liverpools beste lag er Fellaini ute i 5 uker til, det samme er Rodwell. Saha og Anichebe kan bli klare til kamp, mens Pienarr og Heitinga står uten dato.

Birmingham-Blackpool (lørdag 16.00)

Hleb og Jerome står med skader, men uten dato. McFadden er ute i 4 måneder med sin skade. Hos Blackpool kan Almond bli klar, mens Baptiste står uten dato. Clarke kommer ikke tilbake i årets sesong. Gardner er utestengt for hjemmelaget.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Chelsea – Wolves (lørdag 16.00)

Drogba er syk og usikker. Ramires er ute, men også uten dato. Benayoun er ute til april, mens Alex og Lampard sannsynligvis trenger en uke til på sidelinjen. Ulvene har Craddock ute til midten av november, Zubar kommer tilbake i starten av nobember mens Guedioura er ute til februar. Doyle står uten dato på sin skade.Henry er utestengt for bortelaget.

Sunderland – Aston Villa (lørdag 16.00)

Hos Sunderland er Meyler ute til slutten av november, og Campbell er fortsatt ute for sesongen. Villa har Heskey, Agbonlahor og Delph på listen uten noen dato. Weimann er ute til februar, mens Dunne og Young kommer tilbake i slutten av oktober.

WBA – Fulham (lørdag 16.00)

Thomas og Cech står uten dato for hjemmelaget. Fulham leder så vidt ukens skadeliste med Kelly, Stoor og Stockdale på listen uten dato. Murphy er ute til midten av november, Dembele til tidlig november. Zamora og Senderos er ute til februar.

Wigan – Bolton (lørdag 16.00)

Wigan har ingen. INGEN. Ikke ett navn står på deres offisielle skadeliste. Hos Bolton står K. Davies, Gardner, Samuel og 2 ganger O’Brien på listen uten dato. I tillegg er S. Davies usikker. Klasnic er utestengt for Bolton.

West Ham – Newcastle (lørdag 18.30)

Det er en god andreplass for hjemmelaget på listen over flest skader denne uken. Upson og Behrami er usikre, men mulige for kampen på søndag. Edgar, Kurucz, Hitzlsperger og Collison kommer ikke tilbake før 2011. Hines kommer tilbake tidlig i desember. Bortelaget kan få Simpson tilbake, mens Taylor trenger en uke til. Harper kommer tilbake i desember og Gosling i januar. Ben Arfa har et brukket bein, og ingen dato foreløpig for når han kan være tilbake.

Stoke – Manchester United (søndag 14.30)

Fuller sliter med skuldra og står uten dato. Sidibe er ute til januar. Ji-Sung kan være klar til mandag, men Giggs kommer ikke tilbake på banen før tidlig i november. Valencia er ute til november og Hargreaves står uten dato. Whitehead er utestengt for hjemmelaget.

Liverpool – Blackburn (søndag 16.00)

Det dårligste Premier League-laget i Liverpool hadde Johnson og Agger på skadelisten i uka som gikk, men begge er mulige til søndag. Kuyt kommer tilbake i midten av november. Hos bortelaget er Andres ute til tidlig november, mens Nelsons strekk ikke har fått noen dato for når den skal forsvinne. Samba er utestengt for bortelaget.

Manchester City – Arsenal (søndag 17.00)

City har to ganger Toure på sidelinjen. Han med K først I fornavnet kan bli klar til søndag, mens det er mer usikker på han med Y først med sin kneskade. Kneskade er det også på Johnson og Balotelli som ikke kommer tilbake før i november. Tchuimeni-Nimely, som burde få et klengenavn snart, er ute til slutten av oktober. Kolarov står uten dato.

Skademesterne Arsenal begynner å få orden på sykestua og Almunia kan være mulig til søndag, det kan også Van Persie være. Vermaelen er ute til slutten av oktober, mens Ramsey må vente til midten av november. Frimpong venter på 2012. Wilshire er utestengt.

HTML EMBED