Våren er her og mange ønsker nå å sette i gang med prosjekter på huset og i hage eller på tomten.

Nettavisens gratistjeneste MittOppdrag.no gjør det enkelt for deg å finne en god og billig håndverker, anleggsgartner eller en entreprenør til påbygging, graving, drenering, planering eller asfaltering.

Innhent anbud
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Deretter sender aktuelle leverandører tilbud rett til din mailboks, men helt anonymt via Mittoppdrag.

Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere eller entreprenører etterhvert som de kommer inn på din mail.

På denne måten får du også en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Helt gratis
Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

Når du finner et tilbud du ønsker å benytte deg av, svarer du bare på det og først da etableres kontakten.

En tjenesten for alt
MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering.