Trenger du fotograf? Prøv MittOppdrag.no du også!

En julegave som alltid slår an blant besteforeldre og andre familiemedlemmer, er bilder av barna.

Men det er ikke alltid like lett å ta et blinkskudd av englebarna der både motiv, lysforhold og skarphet er bra nok til at det kan rammes inn.

Får du en profesjonell fotograf til å ta jobben, er du garantert at resultatet kan henges rett på veggen til mormor.

Førjulstiden er en periode der mange fotografer har mye å gjøre, og du kan derfor bli nødt til å kontakte flere fotografer før du finner en som kan ta jobben for deg.

Ved å bruke Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no til å motta tilbud fra fotografer, sender du ut en forespørsel til mange fotografer i ditt distrikt. Dermed øker du sannsynligheten for å få positive svar, og du slipper også jobben med å kontakte én og én fotograf.

Samtidig kan du bruke tilbudene du får gjennom MittOppdrag til å finne ut hva slags prisnivå portrettfotografering ligger på. Det er greit å ha kjennskap til når du skal ta kontakt med den fotografen som passer til dine behov og ditt tidsskjema.

Å legge ut oppdrag på MittOppdrag.no er helt uforpliktende.

Trenger du fotograf? Prøv MittOppdrag.no du også!

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no: Bli varslet når det er EU-kontroll