Overrask brudeparet med et personlig parhoroskop

Et horoskop er innen astrologien en fullstendig beskrivelse av menneskers liv og personlighet på grunnlag av hvordan stjernene sto på himmelen ved fødselsøyeblikket.

Astrologien muliggjør også at man "matcher" to personer. Her er gavehoroskopene fra AstroTV som du kan overraske brudeparet med.

Hyggelige priser:Akkurat nå får du opptil 70% rabatt, og horoskopene egner seg derfor utmerket som en annerledes, ekstra oppmerksomhet til de nygifte.

Kjærlighetshoroskop

Dette er en tolkning av forholdet mellom to mennesker. Egner seg for nyforelskede, så vel som de som har levd sammen en stund, og som ønsker å utvikle og forbedre forholdet. Tolkningen er klar i sin analyse av hvordan brudeparet går sammen, og hva de kan forvente av positive og negative faser i forholdet, basert på sine likheter og ulikheter.

Bestill kjærlighetshoroskopet her.

Årshoroskop for partnere

Denne tolkningen gir et bilde av de muligheter og utfordringer brudeparet vil stå fremfor i de neste tolv månedene. Alle situasjoner som oppstår er tidfestet og sortert i kronologisk rekkefølge. Horoskopet indikerer også hvor lenge de ulike tendensene vil vare.

Bestill partnerhoroskopet her.

Sett sammen en egen horoskop-pakke

Ønsker du å gi brudeparet sine individuelle horoskop med individuell tematikk, kan AstroTV nå tilby en rekke horoskoptyper til rabatterte priser.

Klikk her for en fullstendig oversikt over gavehoroskopene.