Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Skal du kjøpe ny bil?

Det kan lønne seg å sende det på anbud.

Vurderer du å investere i ny bil, er det fullt mulig å få kjøpsprisen ytterligere ned. Selv om forhandleren har innført nettopriser, er det fortsatt mulig å få en bedre pris. Men hvor mye som er mulig å oppnå i rabatt varierer mellom bilmerkene og modellene.

Bil på anbud

Nettavisens gratistjeneste Gruppeanbud.no kan hjelpe deg med å få en super pris på den nye bilen du ønsker deg. Du registrerer hvilken bil du ønsker og hvor i landet du bor, og Gruppeanbud.no gjør resten for deg.

Tjenesten kobler sammen mange kjøpere av samme produkt, og sender dette på anbud til leverandører. Da får man gode kvantumsrabatter man ikke ville fått alene.

Bli med på gruppeanbud og få kvantumsrabatt!

Slik fungerer Gruppeanbud

Legg inn hva du ønsker å kjøpe, så sender vi deretter samlet forespørsel på anbud til alle relevante leverandører, på vegne av deg og tusenvis av andre brukere. Du får resultatene på mail, og kan klikke på anbudet du selv ønsker å benytte deg av.

Det er helt gratis å registrere seg og motta anbud, og du står helt fritt til å akseptere eller avslå eventuelle tilbud du får.

Enkelte produkter er abonnementsbasert (som f.eks. kontaktlinser), og disse sender vi jevnlig ut på anbud, på vegne av alle brukerne. Da får du alltid de beste prisene.

Du kan bli med på gruppeanbud på andre produkter også enn bil. Du betaler ingenting for å legge inn ønsket produkt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

Du finner Gruppeanbud.no her