Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Skal du selge bolig?

Da har vi et godt tips som kan spare deg for store meglerutgifter.

Finn billig megler på MittOppdrag.no!

Det er ingen hemmelighet at det er dyrt å selge bolig i Norge. Men det finnes en smart måte å redusere meglerutgiftene på.

Ved å legge salgsoppdraget ut på anbud på Nettavisens gratistjeneste MittOppdrag.no, vil du motta tilbud fra flere forskjellige meglere og meglerselskaper som ønsker å selge boligen din. Du vil garantert merke at pristilbudene varierer.

Villige til å forhandle
Meglere er vant til å konkurrere om salgsoppdrag, og når oppdraget kommer gjennom en anbudstjeneste, vet de at de befinner seg i en sterk konkurransesituasjon. Mange er derfor villige til å forhandle om prisen på salgsjobben. Derfor kan det godt hende at du klarer å presse prisen lavere enn de opprinnelige tilbudene.

Nå er selvsagt ikke pris det eneste som er viktig når du skal velge eiendomsmegler. Personlig kjemi, motivasjon, erfaring og kunnskap om området og objektet er noen av faktorene som må klaffe for at du skal være sikker på at salget er i de beste hender.

Inviter på befaring
Derfor anbefaler vi at du holder en liten audition for de av meglerne du har fått tilbud fra, som du finner mest interessante. Meglere kommer på befaring helt gratis, og de gir gjerne en gratis verdivurdering av boligen din.

Sett av en formiddag, inviter 3-4 meglere på befaring og spør dem grundig ut om hva de kan om markedet i ditt distrikt og den type bolig du skal selge.

Når du i tillegg har fått et pristilbud (som du kanskje har klart å forhandle lavere), har du det beste utgangspunkt for å få tak i en skikket megler til en god pris.

Det er helt uforpliktende å legge ut et oppdrag på anbud på MittOppdrag.no, og du kan selvsagt takke nei til samtlige tilbud og stoppe oppdraget når du ikke ønsker flere henvendelser på e-post eller telefon.

Her kan du registrere ditt megleroppdrag på MittOppdrag.no.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no: Bli varslet når det er EU-kontroll