Nettavisen.no

Tjenester
(Match)

Søker partner på kaffekoppen

Nina og Magnus går utradisjonelle veier for å finne en å dele livet med.

Nettdating er populært i Norge, og hver dag finner hele 46 single en partner på Norges største datingtjeneste, Match.com.

En undersøkelse utført av TNS SIFO avslører også at 23% av alle nordmenn, som har inngått et forhold i løpet av de siste fire årene, har funnet sin partner på nettet. Allikevel er nettdating i Norge tabubelagt, og det håper nettdaterne Nina og Magnus de kan gjøre noe med.

Prøv nettdating på Match i dag!

Folkeliggjør nettdating
I samarbeid med Match.com og Kaffepikene går de nemlig nye veier i jakten på en partner. Nå i desember promoterer de sin status som «single, og søkende» på 2000 kaffekopper som deles ut hos kaffebarkjeden Kaffepikene i Oslo.

«Livet er ikke bare en lek, det er også en dans på roser. Men aller morsomst er det når man har noen å leke og danse med. Derfor prøver jeg denne noe utradisjonelle måten å komme i kontakt med nettopp deg på», skriver Nina Frydenlund i sin profiltekst.

Hun er én av de to utvalgte Match.com - profilene som nå har fått sin profiltekst og bilde trykket på koppene hos Kaffepikene. Bestiller du deg en kaffe latte, cappuccino eller vanlig svart kaffe, får du muligheten til å bli bedre kjent med Nina eller Magnus.

Ta den nye personlighetstesten!

Suksess i Sverige
Hanna Bergholm, nordisk markedsdirektør i Match.com, er svært entusiastisk og positiv til samarbeidet med Kaffepikene.

«Vi har gjennomført et lignende konsept i Sverige med stor suksess, og vi håper at også nordmenn synes dette konseptet er spennende, og at det på sikt kan være med på å bygge ned tabu knyttet til nettdating.»

«Det at mange har sin første date på en kafé, i kombinasjon med det å plassere nettdatere på et uventet sted, er en morsom vri som vi håper oslofolk setter pris på. Vi vil også gjerne ønske Magnus og Nina lykke til med å finne kjærligheten over en kopp kaffe!»

Kaffekopprosjektet skal bidra til å bygge ned tabu og vise at nettdating er stadig mer utbredt blant nordmenn. Magnus og Nina er begge ivrige etter å finne en livspartner, og er derfor villige til å våge seg ut på nye flater, i håp at at den rette vil oppsøke de på Match.

Nina, Magnus og mange andre single møter du også på Match.