Nettavisen.no

Tjenester
MittOppdrag gir deg muligheten til å velge og vrake blant spatilbudene. (Thinkstock.com)
MittOppdrag gir deg muligheten til å velge og vrake blant spatilbudene. (Thinkstock.com)

Skjem deg bort med spa

Velg og vrak blant tilbud på avslappende spabehandlinger i harmoniske omgivelser.

Å unne seg en deilig spabehandling er som balsam for sjelen. Men det er kanskje ikke noe man kan ta seg råd til altfor ofte, eller velger å prioritere i en hektisk hverdag.

Gratis og nyttig anbudstjeneste
Da er det praktisk at du kan bruke anbudstjenesten MittOppdrag.no til å enkelt finne ut hvilket spa i ditt fylke som tilbyr de rimeligste behandlingene.

Eller kanskje du er på utkikk etter en konkret behandling, og ønsker å sammenligne priser før du bestiller time?

MittOppdrag har du muligheten til å legge ut en beskrivelse av det du ønsker utført, for deretter å motta pristilbud på mail.

Ingen begrensninger
Hvis det nærmer seg jubileum, utdrikningslag eller en spesiell anledning kan MittOppdrag hjelpe deg med å få planlagt dagen.

Hva med å samkjøre hotell, selskapslokaler, catering og transport? Det finnes ingen begrensninger på hva slags oppdrag du kan legge ut gjennom anbudstjenesten.

Det beste er at du slipper å ringe rundt til ulike leverandører, og kan vurdere tilbudene du får i ro og mak.

Her er et utvalg av spennende spabehandlinger som du kan hente inn anbud på:

(Foto: Thinkstock.com)

Quality Spa & Resort Son: Son Magic Circle er et unikt konsept der du får et kit med spaprodukter og en beskrivelse på hvor du skal gå, i hvilken rekkefølge, og hvilke produkter du skal bruke hvor.

Du skrubber, smører og damper deg gjennom spaavdelingen med badstuer, kneippbad, bassenger, boblebad, fotbad og ulike eventdusjer.

Wahwah Skin Trim Studio: Aromasoul arabisk spa er en behandling inspirert av beduinenes gamle ritualer for å hanskes med sand, regn, varme og vind.

Hver fase av behandlingen henspeiler på energien fra elementene jord, ild, luft og vann.

Body & Soul Spa: Resolution7 er en lymfedrenasjemassasje med ultralyd, som drener ut avfallstoffer og knuser det harde fettdepoet. Infrarød sauna får igang forbrenningen og stimulerer musklene, noe som resulterer i at huden strammes opp.

(Foto: Thinkstock.com)

Colosseum Spa: Hudsliping utføres gjennom et avansert system som kombinerer den slipende effekten av diamantkrystaller med den utrensende effekten av vakuum.

Døde hudceller fjernes samtidig som huden stimuleres til produksjonen av kollagen og elastin.

Artesia Spa Grand Hotel: Artesia Harmoni er en spapakke bestående av ansiktsbehandling, kroppsskrubb, klassisk massasje, lunsj og tilgang til fasiliteter.

Gjør som tusenvis av andre fornøyde brukere, ved å spare både tid og penger samtidig. Prøv MittOppdrag her!