Nettavisen.no

Tjenester
(Jernia.no)

Skuddårstilbud - bare i kveld

Du har sjansen mellom kl. 19.00 og 23.00, eller om 4 år.

Det er som kjent skuddår bare hvert fjerde år, og at det er skuddår i 2012 gir god grunn til stor feiring. Men det er ikke bare de som er født den 29. februar som kan glede seg til denne dagen.

Alle bør jo feire skuddårsdagen, for det betyr nemlig en ekstra dag full av muligheter og opplevelser.

Designvarer, kjøkkenutstyr eller verktøy
Et sted som virkelig ønsker å markere dagen er nettbutikken Jernia.no. På skuddårsdagen gir de oss nemlig muligheten til å handle flotte produkter til en ekstra billig penge.

Mellom kl 19.00 og kl 23.00, onsdag 29. februar kan du shoppe flotte varer til særdeles lave priser, innen kategoriene designvarer, verktøy, kjøkkenutstyr og hjem og hage.

«Bare hvert 4. år!»
Og som de skriver på nettsiden sin: «Vi serverer knalltilbud du bare ser hvert 4. år! Her gjelder det å være rask - de beste tilbudene vil gå først og det er førstemann til mølla som gjelder!»

Over 200 artikler
Jernia.no byr på over 200 varer som settes ned til superpris, så her er det mye å velge blant.

Hva med en robotstøvsuger som jobber mens du ser på TV, eller oljelykter som vil pynte opp i hagen når den snart tas i bruk.

Eller kanskje er det på tide å investere i en fancy kaffemaskin?

Vi kan også røpe at du kan spare hele 4000,- på å kjøpe en snøfreser i nettbutikken under de fire timene.

Bryllup eller jubileum
Skal du på en stor fest i løpet av de nærmeste seks månedene, eller fire årene for den sakens skyld, kan det være lurt å slå til nå. Både kjøkkenmaskiner, kaffemaskiner, proffkniver og driller er blant varene som kommer på tilbud.

Varene som selges til skuddårspris blir lagt ut på denne siden fra og med kl 1900, onsdag 29. februar.

Husk at tilbudet varer kun i 4 timer, og kl 23.00 stenges muligheten for å handle til skuddårspris i fire nye år. Merk også at tilbudet kun er tilgjengelig i nettbutikken Jernia.no, og ikke i kjedens fysiske butikker rundt om i landet.