Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Slik avslører du en «playboy»

En kjernekar eller bare tomme løfter?. Lær hvordan du kan avsløre du han.

(SIDE2): Enten du er på jakt etter drømmemannen, eller har funnet han, så kan det være vanskelig å få svar på om han noensinne vil ønske å gifte seg. «Kanskje..», «Må du vite det nå?» eller «Det vil framtiden vise», er kanskje svar du får på direkte spørsmål på dette?

Single?Her finner du andre single, som også vil treffe deg!

Uansett, her er triksene for å avsløre om han noensinne vil komme til å gifte seg:

1. Alle ekskjærestene hans er «crazy»
Dersom han påstår dette, så gjelder det å være på vakt. Husk at han er en som påstår dette om mange, og ikke omvendt. Enten er han en «gal-dame-magnet», eller så var han ikke så interessert i at forholdet skulle fungere, i utgangspunktet.

Ta testen - finn din partner!

2. Planlegger ultraromantiske stevnemøter
Levende lys og duk på bordet, på en liten, romantisk restaurant, er fint nok det, men dersom han bare tar deg med til slike mindre, ukjente, romantiske steder, bør det ringe en bjelle. Vil han kanskje ikke at dere skal møte på noen andre damer han har på gang?

Spør om du kan få bestemme restaurant neste gang, eller si at du veldig gjerne vil gå på «det nye, hotte stedet», og se hvordan han reagerer.

3. Han veksler i humør på telefonen
Han sier «God natt» ti ganger før han legger på telefonen, for så å forsvinne i dagevis. Dere snakker sammen på telefonen i en time, men deretter hører du ikke noe fra han på en uke.

Lurer du på hva som egentlig skjer? Du vet det nok innerst inne, men her er altså den brutale sannheten servert på et fat: «Han dater andre damer».

Finn single der du bor!

4. Han gir deg skyldfølelse
Det er helt normalt at en mann gjerne vil ha deg med til sengs så fort som mulig. For å avsløre om du har med en «playboy» å gjøre, skal du være oppmerksom om han a) presser deg uvanlig hardt på dette, eller b) forsøker å gi deg dårlig samvittighet.

5. Det er noe som ikke stemmer på Facebook
Har han fjernet noe tekst på ett eller flere av bildene, som du har lagt ut av dere på Facebook? Poster han kanskje ofte uten å nevne deg, og har en skjult «status» i tillegg?

Det lukter muffins. En som ikke vil inngå noe langvarig forhold, vil heller ikke avsløre noe på Facebook.

6. Vennene hans holder avstand
Selv om kanskje din utvalgte sin bror oppfører seg hyggelig mot deg, så vil han nok ikke spørre deg mange personlige spørsmål (jobb, interesser etc.).

Sannheten er at verken han eller vennene hans gidder å investere tid og energi i å bli bedre kjent med deg, fordi de vet at du ikke kommer til «be around» veldig lenge, uansett.

7. Han sier at dere er «Soulmates»
Ok, vi elsker tanken på «kjærlighet ved første blikk», men for mye på en gang, og også om han nevner det tidlig i forholdet, er skremmende.

Dersom en mann er veldig «ivrig i tjenesten» når han sjekker deg, og forteller deg ting som at han er i ferd med å bli forelsket i deg, så spill med, men følg magefølelsen. Disse kraftfulle ordene kan like gjerne være noe han slenger ut av seg, fordi han har sagt de så mange ganger før.

Klikk her for å se hvem som passer for deg!

Les mer sex og samliv på Side2.no/samliv

(http://www.cosmopolitan.com)