Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Slik beholder du ham

Tror du han er i ferd med å miste interessen? Med tre enkle tiltak, er han din igjen.

Du har endelig funnet en du har falt for. Han er kjekk, smart, intelligent, og alle vennene dine liker han. Du kan ikke huske at du har vært så lykkelig på lenge, men allikevel er det noe som skurrer.

Dersom du tror han er i ferd med å miste interessen, så kan du forhindre et brudd, om du aksjonerer nå. Følg disse tre tipsene, så skal du se hans interesse for deg igjen øker.

Ta personlighetstesten og se hvem som passer deg.

1) Få deg et liv
Ingenting er mer kjedelig enn en kjæreste som alltid venter på deg, tekster deg, snakker om deg, lar deg alltid få velge aktivitet, middagsmat etc. En partner som rett og slett er helt oppslukt i deg.

Man blir jo litt bekymret for om vedkommende er litt gal, samtidig som at man savner en form for dynamikk i forholdet. Mange ser jo på sin partner som sin beste venn, og det er vanskelig å ha et godt vennskap til en som tilber deg.

Er du oppslukt i din kjære, bør du umiddelbart sette opp noen regler for deg selv, med hensyn til hvor ofte du får ta kontakt med han, og hvor ofte du får snakke om han. At du tenker på han er din egen hemmelighet, og ikke noe som kan ødelegge for deg selv.

I tillegg må du få deg et liv. Meld deg på et dykkekurs, avtal å dra på venninnetur til fjellet, kjøp deg en hund e.l. Det viktige er at han ser at du gjør mange morsomme ting, og at det skjer spennende ting i livet ditt. Det får han nemlig lyst til å være med på, og dermed være en del av.

2) Bli hans beste venn
Som nevnt over så er det mulig å være bestevenn med sin partner, og det er det heller ikke noe galt i. Det kan faktisk bare gjøre forholdet mellom dere sterkere.

Om du foreslår at dere skal gjøre aktiviteter sammen, som han ellers gjør med vennene sine, vil han se at han kan ha det gøy sammen med deg også. Han vil samtidig innse at deres tid sammen, kan være mer enn bare romantiske stunder.

I tillegg så kan det jo hende at han dumper noen av de mindre gode vennene sine, og heller tilbringer tid sammen med deg, om han forstår at du er en morsom venn å ha med på fotballkamp, bar, en omgang dart e.l. Gevinsten er jo nettoppp at han vil ønske å tilbringe mer tid sammen med deg.

3) Glem fortiden med Mr. X.
Det er like godt å lære seg det først som sist; Han er ikke interessert i din fortid med andre menn. Han vil ikke vite hvilke krumspring dere fant på, eller hva Mr. X syntes om ditt utseende e.l.

Uansett hva du vil fortelle, så vil han danne seg et bilde av deg sammen med din forhenværende, og enten han ser det for seg som teit, ekkelt eller blir sjalu og tenker at du ikke er kommet over vedkommende, så er det ikke verdt det.

Snakk om andre ting, som opplevelser du har hatt med venner, familie eller andre, hvilken flott studietid du hadde, hvor mange språk du snakker, hva slags jobber du har hatt etc. Snakk gjerne også om din fremtid og dine visjoner. Alle ønsker jo å ha en spennende og glad kjæreste, som i tillegg er godt likt av kameratgjengen.

Klikk her og møt drømmemannen i kveld


(Kilde: Happenmag.com)