Mange menn tror at kvinner liker å ta det rolig på nett - at de vil bruke god tid på å bli kjent med den andre, før de går ut på date med han.

Men faktum er at kvinner som menn like gjerne vil på date relativt raskt, fordi de ikke vil kaste bort tiden og fordi det er den eneste måten å finne ut på, om dette virkelig kan være noe.

Derfor bør flere kvinner ta initiativet til å møtes, men du trenger en oppskrift, for det vil ikke fungere å be han ut i første mailen.

Ta personlighetstest - finn rett partner (Gratis test)

Slik går du frem:

1. Utveksle noen meldinger
Send minst 4-6 meldinger mellom dere før du inviterer han ut. Spør du han i første mailen vil du bli oppfattet som desperat, og ingen tør å gå ut med en som er desperat.

Da vil man alltid ha i bakhodet at dette er en person som ikke får napp hos andre, og det må det jo være en grunn til.

2. Ro deg ned
Husk på at du ikke har dårlig tid, når du skal invitere han ut. Tenk igjennom hva du vil si, og hvordan du vil si det. Sørg for å ta deg tid til å rette skrivefeil.
Ikke avslør for mye i den første mailen, men gjør han gjerne litt nysgjerrig på å bli kjent med deg, ved å kaste ut noen hint.

3. På normalt vis
Det enkle er ofte det beste, også når det kommer til å invitere noen ut. Spør om han vil ta en kaffe med deg.

Siden han har klikket seg inn på profilen din, lest mailen din, og antagelig svart deg en gang eller to, så er sjansen for at han kommer til å svare ja stor.

4. Noe kjent
Har dere snakket om hva som er favorittiskremsmaken? Inviter han på en iskrembar. Har du skrytt av at du skal kjøre gokart i helgen? Inviter han med.

Bruker du noe dere allerede har snakket om og som han allerede har uttrykt begeistring for, så er du garantert suksess.

Har dere ikke snakket om noe spesielt så kan du som sagt bare invitere på en enkel kaffe også, kanskje på din favorittkaffebar.

5. Vær tålmodig
Mange er på nettdating fordi de ikke har tid til å sjekke ut nye mennesker på byen hver helg og derfor sitter de heller ikke parat og venter på ditt svar.

Selv om han synes du virker interessant må han trene, hjelpe en kompis, se på fotball, jobbe overtid, besøke bestemor etc. Vær tålmodig.

Ikke send purremail - det får deg bare til å fremstå som desperat. Vent på svar.

6. Glem det
Hører du ikke noe fra han, så glem han. Det var sikkert ikke «ment to be» da, og du slapp å bruke en hel kveld på å finne ut av det.

Møte noen?
46 single finner sin drømmepartner hver dag, på Match.

Klikk her for å finne din (helt gratis å bli med)

Behov for hjelp?
Ta personlighetstesten og se hvem vi matcher deg med!

Klikk her for å ta testen (gratis)

(Kilde: womenshealthmag.com)