Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Slik bestiller du varer fraktfritt

Kontaktlinser, vitaminer, shampo, paracet og kondomer rett i postkassen.

Lsyt til å bruke tiden på noe annet enn å gjøre nødvendige innkjøp? Da kan den nye, norske tjenesten MinPakke kanskje være noe for deg.

Apotekvarer, helsekost og hårprodukter
Minpakke kan du nemlig bestille alt fra apotekvarer/legemidler, allergimedisiner og vitaminer til kontaktlinser, kosmetikk og hårpleieprodukter, og få det tilsendt rett i postkassen.

Mange velger også å bestille «pinlige» produkter som o.b / bind, kondomer, hemoroidekrem og soppmidler rett i postkassen.

Gratis tilsendt!
Du kan velge å bestille varene kun én gang eller abonnere på dine favorittprodukter. Bestiller du for mer enn 350,- får du i tillegg hele forsendelsen fraktfritt tilsendt.

Klikk her for å gå rett til Minpakke

Slipper småærend
Ved å bestille varene rett i postkassen slipper du unna mange småærend (frisør for sjampo/balsam, helsekosten, apoteket, parfymeri etc.), og kan bruke tiden på andre mer hyggelige aktiviteter (vennetreff, lese bøker, gå i svømmehallen, ta en skitur i marka etc.).

Har du i tillegg lang vei til nærmeste handelssentrum kan du spare ekstra mye tid på å bestille dine forbruksartikler rett i postkassen.

Toppselgere er ob/bind, kondomer, sjampo og barberskum, men du finner også mye annet spennende på nettsiden.

Meld inn dine favoritter
Skulle du derimot ikke finne dine favorittprodukter i sortimentet, er det bare å melde inn til post@minpakke.no, så legger de det inn så sant det er mulig. Tjenesten er i startfasen og nye produkter legges nå til hele tiden.

Antall ganger
Du bestemmer altså selv hvor mange ganger og hvor ofte du vil ha dine favorittprodukter tilsendt. Ønsker du å avbestille abonnementet på et produkt, så gjør du det enkelt med et tastetrykk.

Klikk her for å lage din postpakke i dag!

Minpakke.no er utviklet av Vestover, som også står bak tjenestene mittOppdrag.no og mininntekt.no som Nettavisen samarbeider med.