Nettavisen.no

Tjenester
Ved hjelp av Vektkonsulentene.no fikk Ann Charlotte drømmekroppen.
Ved hjelp av Vektkonsulentene.no fikk Ann Charlotte drømmekroppen.

Slik ble Ann Charlotte kvitt valkene

Drømmekropp, bedre søvn og mer energi ble resultatet av effektivt kostprogram.

Ann Charlotte Hærum (28) fra Grua på Hadeland hadde blitt tobarnsmor og var avhengig av sjokolade, men da hun fikk sjansen til å teste Vektkonsulentenes kostprogram tok hun avgjørelsen om å gå til verks for en livsstilsendring. 

Hun hadde lenge vært en «periodetrener» som måtte ha sjokolade hver dag, og tenkte sjelden på hva hun spiste.

Med Vektkonsulentenes kostprogram fikk hun øynene opp for hva maten hun spiste faktisk inneholdt.

- Jeg trodde det var umulig ikke å spise sjokolade. Kunne ikke takke nei hvis noen tilbød meg en bit, sier Ann Charlotte ifølge Vektkonsulentene.no.

Men etter et par uker med kostprogram hadde hun ikke lenger lyst på sjokolade og søtsaker.

Nå får du 1 mnd gratis ved kjøp av medlemskap.

En snarvei til bedre livsstil

Med Vektkonsulentenes kostprogram har man et kaloriinntak på 1500 eller 1800 per dag, avhengig av om man er kvinne eller mann. Slik kan man gå ned i gjennomsnitt én kilo per uke ved å blant annet øke mengden proteiner og fiber, og redusere inntaket av karbohydrater, fett og alkohol. 

Men for å komme skikkelig i gang kan man velge forskjellige ukeplaner. En svært effektiv kur er 5:2-kombi hvor du kan gå ned opp til 5 kilo på to uker ved å kutte ut raske karbohydrater, og i tillegg faste lett to dager i uken.

Les mer om 5:2-kombi her.

Ann Charlotte mistet 8 kilo på tre måneder, og følger fortsatt kostprogrammets prinsipper. I tillegg har hun blitt en «treningsnarkoman» med tre til seks treningsøkter i uken.

Sjokolade og søtsaker er forbeholdt helgene, og vekten er fremdeles stabil mer enn halvannet år etter hun la om livsstilen sin. Livet som småbarnsmor fungerer også bedre, som følge av grepene hun har tatt både sover hun bedre og har mer energi. Faktisk nyter hele familien godt av endringene.

- Vi er blitt en sunnere familie. Og vi er mindre syke nå enn før, sier Ann Charlotte på Vektkonsulentene.no.

Nå får du 1 mnd gratis ved kjøp av medlemskap.