Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Slik blir bryllupet billigere

Ved å benytte deg av MittOppdrag.no sparer du både tid og penger.

Å planlegge et bryllup kan være en vanskelig og tidkrevende prosess.

Ikke bare må du finne den perfekte brudekjolen, planlegge og bestille alt fra selskapslokale til mat, transport og pynt. Det kan være vanskelig å komme i gang, og samtidig være sikker på at du tar de riktige valgene.

Et godt råd er å sette opp et budsjett før du begynner, slik at du har oversikt over omtrentlig hvor mye totalsummen vil ligge på. Ellers kan bryllupet fort bli en dyrere affære enn du hadde sett for deg. Og det er vel ingen god start på ekteskapet.

MittOppdrag.no kan du legge ut en beskrivelse av et oppdrag du trenger utført, for så å motta de beste tilbudene. Hvis du vil freshe deg opp med spraytan og manikyr før den store dagen, kan du sjekke hvilke tilbud du får hos ulike hudpleiere.

Legg ut anbud på håroppsetning og brudesminke, festlokaler, brudesuite, utdrikningslag, catering og transport. Eller hva med en skreddersydd bryllupsreise?

Profilen «Sinnami» på Bryllupsvenner.no, la inn et anbud på fotograf, og bare noen timer senere hadde hun fått fem forskjellige tilbud. «Prisforslagene lå på alt fra 7500,- til 27 000,- for heldagsfotografering. De fleste viste til hjemmeside med bilder på, og alle virket seriøse med registrerte firmanavn osv,» skriver hun i forumet. Sjekk ut registrerte fotografene her.

Du kan selv velge om navnet ditt skal være synlig slik at tilbyderne kan kontakte deg direkte, eller om vil stå oppført som anonym. På den måten kan du vurdere tilbudene i fred og ro, og selv ta kontakt med dem som gir deg de beste tilbudene. Tjenesten er fullstendig gratis for deg

Tips: legg ved en detaljert beskrivelse av det du ønsker, for å motta et så konkret pristilbud som mulig.