Nettavisen.no

Tjenester
PARADIS: Uansett om du vil reise på strandferie eller på fjellet, kan du benytte deg av vår gratis anbudstjeneste. (Foto: Thinkstock.com)
PARADIS: Uansett om du vil reise på strandferie eller på fjellet, kan du benytte deg av vår gratis anbudstjeneste. (Foto: Thinkstock.com)

Slik blir drømmereisen billigst mulig

Få en skreddersydd ferie som passer akkurat deg og lommebokens budsjett.

Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no kan både brukes til mer enn bare å finne håndverker.

Hele 110 000 bedrifter er registrert, og venter på å gi deg anbud på det oppdraget du ønsker utført. Om du enda ikke har planlagt sommerferien, har du nå muligheten til å spare både tid og penger ved å benytte deg av gratistjenesten.

Vil du kanskje på backpacker-tur, cruise, leie et feriehus, dra på safari eller jaktreise? Eller kanskje en tematur med mat og vinkurs, opplevelser som dykking, eventyr eller helse og velvære frister?

Legg ut en beskrivelse av hva slags ferie du ønsker her , og leverandørene vil kjempe om å gi deg det beste tilbudet. Det har aldri vært enklere å få hjelp med alt fra billig fly, hotell og leiebil på samme sted!

Med andre ord slipper du å lete rundt etter priser og ulike alternativer på egenhånd, men kan sette deg tilbake og vurdere tilbudene du får i fred og ro. Ingen av tilbudene er bindende, og det koster selvfølgelig ingenting å legge ut oppdraget ditt på anbud.

Dersom du er midt i planlegging av et bryllup, kan du slå flere fluer i en smekk gjennom MittOppdrag. Legg ut anbud på håroppsetning og brudesminke, festlokaler, utdrikningslag, catering og transport. Hvis det er mange gjester som kommer utenbys fra, kan det også være mye penger å spare ved å samkjøre festen med et hotell.

Klikk her for å prøve Mittoppdrag.no!