Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Slik blir du en mannemagnet

Drømmer du om at han skal få øynene opp for deg? Sjekk hvordan akkurat du kan bli mer synlig.

Jada, du blir stadig bedt ut på date, men dessverre er det ikke av den du ønsker skal be deg med ut, eller med noen som passer for deg.

«Hva er galt», tenker du kanskje, og det er ikke så rart. Alle ønsker vi jo å finne en partner som utfyller oss, og som beriker våre liv.

Møt din drømmepartner på nettet i dag!

«Signalene du sender ut har sammeheng med hvilke typer du tiltrekker deg», forklarer astrologen Holiday Mathis til Astrology.com. Her er hennes tips for hvilke signaler akkurat du bør spille på, for å tiltrekke deg den rette partneren.

Les dagens horoskop her!

Væren: Bruk din naturlige energi
Du er en eventyrlysten sjel, og har en lang rekke med ting du skal se og utforske her i livet. Alle, vil de bidra til å stimulere din umettelige trang etter å oppdage nye steder og oppleve nye ting.

Det er denne vitaliteten som du trenger å være i kontakt med, når du er ute etter å finne drømmemannen. Når du er engasjert i din egen verden med det du liker, vil han naturlig dras mot deg, og ønske å være med på reisen.

Tyr:Gi etter for din appetitt
Som det sensuelle, Venus-styrte dyret du er, så ønsker du deg god mat, vennlighet, skinnende smykker, fast grunn under beina og penger og pungen.

Følg derfor dine ønsker. Når du har fått oppfyllt alle disse, så er du i ditt ess, og du vil da være uimotståelig for de fleste.

Lyst til å se hvilke naboer som er single?

Tvillingen: Kunnskapsrik, uten å avsløre alt
Du er sexy når du studerer noe, henrivende når du leser og uimotståelig når du argumenterer. Din fornuftige men samtidig frekke måte å si ting på, gjør at menn rundt deg ikke kan unngå å legge merke til deg.

Hvordan du velger å spille på ditt intellekt utgjør dog den store forskjellen. «Besserwissere» er mer attraktive når de ikke avslører alt. Vær strategisk, og dermed også attraktiv.

Kreps: La følelsene gjøre jobben
Krepser blir ofte beskyldt for å ha store humørsvigninger, men du kan bruke disse intense følelsene på en positiv måte. Ta bare affære når du føler at du har full kontroll. Pass deg samtidig for å virke desperat og for å uttrykke deg for intenst.

Når du er sterkt tiltrukket av noen, så uttrykk deg via kunsten, eller bruk denne energien i dine prosjekter og ditt arbeide. Du leggger hele din sjel i ditt arbeide, og dette igjen gjør deg til en fantastisk skaper, som igjen får andre til å åpne øynene for deg.

Les ukens horoskop på våre horoskopsider!

Løven: Ta på deg teatermasken, og blend dem
Du er ikke spesielt sjenert, men av og til glemmer du å fremstille deg på best mulig måte. Selv om du ikke har vært på date på en stund, så betyr ikke det at du skal slutte å barbere leggene, eller stelle neglene dine.

Hold deg i form og sørg for at du tar deg godt ut, så vil du føle deg sexyere og tiltrekke deg gutter. Husk også på å holde en rak rygg, trekk inn magen, brystet ut og finn frem til ditt indre smil og vis ditt ytre smil til dine utfordrere.

Jomfruen: Elsk deg selv som den du er
Hvis du på noen måte skal forbedre deg selv, så slutt å bekymre deg for dine feil. Som enhver annen med karakter, så forsøker du å bekjempe dine sårbarheter, og styrke dine svakheter.

Det er en flott kvalitet, men du må også huske på at dine sårbarheter egentlig ikke er noe å gjemme bort. Omfavne i steden dine feil, for det er nettopp de som gjør deg til en skjønn og sjarmerende person.

Vekten: Vær rettferdig men ikke for snill
Snillhet i seg selv er ikke spesielt sexy, fordi du da ikke er rettferdig mot deg selv og det bringer deg ut av balanse. Når du i steden følger din indre stemmme og går for en god, indre balanse, så behandler du deg selv med like mye omsorg og respekt som du ofrer på andre.

Det å være selvforsakende eller veldig ivrig etter å tilfredsstille andre, er et tegn på usikkerhet. I steden bør du vinne respekt ved å respektere deg selv. Det er sexy!

Skorpion: Vær den forførerinnen du er
De fleste mennesker vil si hva de føler og hva de ønsker, og forvente at verden bare skal gi det til dem. I deg derimot, bor det noe som sier at romantikk er mer spennende enn det.

Dine talenter er godt egnet for å studere og utøve forførelseskunsten, og det er absolutt ikke noe barnelek. Man må være både sofistikert, uselvisk og tålmodig på samme tid, for å bygge opp et mysterium som andre kan utrede.

Skytten: Din daglige søken
Å strekke seg er ikke bare fysisk trening for kroppen, men det kan også sies om det du gjør med hjernen. Du er en «soulstrecher» i din stadige jakt på å lære ny kunnskap, løse nye oppgaver og utvide ditt kontaktnett.

For deg kan det å nå lengre, være en livsmåte, og du er på ditt beste når du kan stå på for å være mer fleksibel, tolerant og kjærlig. Enten du lærer en ny dans, planter mat i et u-land, eller forsøker å forstå hva din håpløse sjef egentlig mener, så er innsatsen nobel og du svært attraktiv.

Hjerneklubben.no: For deg som vil noe mer

Steinbukken: Grip øyeblikket
Overlat nølingen og vaklingen til amatørene, for du vet hva du vil ha, og du har selvsikkerheten til å gå for det. Ikke unnskyld deg for at du er likefram, det er jo nettopp det som får folk og spesielt gutter, til å legge merke til deg.

Når det er sagt så trenger du ikke alltid være så direkte, selv om du skal være dristig. For eksempel så kan du flørte på en mer diskret måte ved å droppe små hint om at du er tilgjengelig, i steden for å gå bort å invitere noen på en date.

Vannmannen: Forlat deg selv
Kanskje er det mens du danser eller lager mat det skjer, men du har en egen evne til å la deg rive med og glemme deg selv, din ego eller din moral, for en kort stund.

De som observerer deg i et slikt øyeblikk, hvor du viser en enorm lidenskap for livet, er nødt til å tro at det også handler om dem. Det får dem til å føle seg mektige og også kraftig tiltrukket av deg.

Fiskene: Se ting fra et annet perspektiv
Du har en egen evne til å komme deg under huden på folk, og dette er ikke noe man klarer om man er selvsentrert. Det krever at du glemmer dine egne meninger, tanker og følelser for en stund, og forsøker å se ting fra den andre personens ståsted.

Som et resultat av dette vil den andre personen føle seg veldig forstått. Samtidig vil både han eller hun men også andre som ser det, synes at du er et sjeldent og dermed attraktivt individ. Det er nemlig ikke så mange som klarer denne kunsten, å se ting i et annet perspektiv.

Ned i vekt før sommeren med hypnterapi!

Prøv nettdating i dag - møt 350 000 single her!