Nettavisen.no

Tjenester

Slik blir du mannen alle kvinner drømmer om

Han sprudler av energi fra morgen til kveld, han er like dyktig på jobb som på hjemmebane, han er sunn, frisk og kjekk, og ikke nok med det så mestrer han stort sett alt han foretar seg - alltid. Han er drømmemannen, og han eksisterer ikke.

Det vil likevel ikke si at kvinner drømmer om han. Og mannen, ja, han må til stadighet etterstrebe dette idealet, om målet er å vekke kvinnenes oppmerksomhet selvfølgelig. Heldigvis finnes det et kosttilskudd som hjelper deg et stykke på veien. Merk deg navnet Panax Ginseng.

Kosttilskuddet som gjør underverker

Det er sikkert ikke første gang du hører ordet Ginseng. Men vet du egentlig hva det er og at det er forskjell på Ginseng? Generelt, har ginseng blitt brukt i østen som et naturmiddel i mange tusen år, blant annet for å øke utholdenheten, konsentrasjonsevnen og motstanden mot stress. Ginseng har også blitt brukt for å forbedre fysiske og mentale prestasjoner.

Panax Ginseng fra Korea derimot, skiller seg fra andre ginsengarter fordi de aktive stoffene (også kalt ginsenosider) er opptil 10 ganger høyere. Panax Ginseng kan skryte på seg å være et av de mest populære kosttilskuddene i både USA og Europa - og det har det vært i flere tiår.

Ved bruk av ginseng over en periode vil ovennevnte fordeler vise seg. Hvis du tror at dette er for godt til å være sant, utfordrer vi deg til å teste produktet selv. Her kan du teste om produktet virkelig fungerer.

Slik bruker du Panax Ginseng

Ekte ginsengekstrakt har en karakteristisk smak som kan kreve litt tilvenning - men det er uproblematisk. Ta Panax Ginseng som den er, eller i te, kaffe eller kokende vann tilsatt litt honning. Her er det bare å bruke fantasien. En daglig dose Panax Ginseng inneholder minimum 35mg ginsenosider, og en krukke holder til 60 dagers forbruk.

Det er kun ved bruk av Panax Ginseng over en periode at du vil begynne å merke forskjellen. Ginseng virker nemlig ikke på samme måte som for eksempel kaffe, som du umiddelbart kan merke effekten av. Det tar 8-12 timer å absorbere ginseng i kroppen og det er først etter et par uker du virkelig kan merke en forskjell!

Panax Ginseng er fremstilt fra 100% Panax ginsengrøtter via en avansert prosess som sikrer et høyverdig produkt. Produktet leveres i tillegg i flotte glasskrukker som ligger i forseglede trekasser.

Og ja, vi glemte å påpeke at Panax Ginseng også har den samme effekten på kvinner. Er du kvinne og ønsker å få maks utbytte i hverdagen bør også du prøve kosttilskuddet - og kanskje blir du kvinnen alle menn drømmer om? 

Her finner du kosttilskuddet som gjør underverker