Gå til sidens hovedinnhold

Slik blir du smartere

På rekordfart kan du trene deg opp til å huske bedre.

I løpet av de siste årene har trenden med hjernetrening vokst med rekordfart, og spesielt i USA og Asia finnes det i dag en rekke spill, steder og nettsider som fokuserer på mental trening.

Nettavisen hopper nå på trenden som førstemann ut i Norge og lanserer Hjerneklubben.

Meld deg inn i Hjerneklubben nå.

- Underholdende og nyttig
Sjefredaktør i Nettavisen, Gunnar Stavrum, gleder seg til å ta i bruk Hjerneklubben selv.

- Nettet er fullt av unyttige tjenester, så det er en glede å kunne lansere en klubb som både er underholdende og nyttig, sier Stavrum.

Han påpeker at man kan få nytte av Hjerneklubben både hjemme og på jobb.

- De fleste har nytte av å trene opp hjernen sin til å huske bedre – om det er til en eksamen, for å lære et språk eller å øke kunnskapen om et annet emne. Den underholdende biten er at Hjerneklubben også kan brukes til å bli quizmester eller til å bli bedre til å spille kort, sier Stavrum.

Økt kunnskap og hukommelse
I dag er mange nordmenn veldig opptatt av å holde seg i fysisk god form, men det mange ikke vet er at det er minst like viktig og trene hjernen sin. På den måten kan du både lære fortere, huske mer og øke konsentrasjonen samtidig som du reduserer risikoen for demens.

Hjerneklubben er et sted hvor du kan øke kunnskapen og doble hukommelsen på så kort tid som en uke ved å spille morsomme spill, ta tester, lære teknikker og bruke nettsiden som et verktøy for å huske handlelisten, lære deg viktige ting som et språk, eller mindre viktige ting som rekkefølgen på en hel kortstokk.

Prøv et hjernetreningsspill gratis her.
(For å spille må du ha Silverlight installert på din datamaskin. Silverlight kan lastes ned gratis her.)

Lærte seks forskjellige språk
Ideén bak Hjerneklubben kommer fra brødrene Frank og Anders Wedde og deres barndomskamerat Gunnar Ong, tre unge menn som alle hadde erfaringer med å bruke enkle teknikker for å oppnå resultater mye raskere enn det som er vanlig.

Alle tre har utviklet seg innen hvert sitt spesialfelt på mental trening. Mens Gunnars kjernekompetanse er kreativ problemløsning, er Anders best på målsetting og måloppnåelse og Frank på akselerert læring, noe som blant annet har gjort at han på kort tid har lært seg seks forskjellig språk.

Les mer om hva du kan gjøre på Hjerneklubben og test et hjernetreningsspill gratis her.

- Perfekt for Nettavisens lesere
Daglig leder for Hjerneklubben, Anders Wedde, tror mange kan få nytte av Hjerneklubben og påpeker at trenden med hjernetrening allerede er tatt bruk av mange idrettsutøvere, folk i næringslivet, studenter og andre.

- Det er utrolig tilfredsstillende å mestre nye ting og øke kunnskapen sin på en brøkdel av vanlig tid, sier Wedde.

Han tror Hjerneklubben egner seg svært godt for Nettavisens lesere.

- Vi i Hjerneklubben ser på samarbeidet med Nettavisen som en god mulighet til å gjøre teknikkene vi selv har hatt stor glede av til allemannseie. Nettavisen er en partner som deler troen på og vil bidra til å gjøre hjernetrening til den samme trenden som trening i helsestudio har blitt, sier han.

Meld deg inn i Hjerneklubben nå.

Kommentarer til denne saken