Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Norsk Tipping

Slik er du sikret 6 rette

Her er oppskriften på hvordan du kan «lure» Norsk Tipping og stikke av med rekordpotten i Viking Lotto.

Denne artikkelen ble publisert i mars 2010.

Lykketallspotten i Viking Lotto har bygget seg opp siden oktober 2009, og i kveld er det mulig å vinne rekordhøye 110 millioner kroner.

I normale lottoomganger vil det aldri lønne seg å krysse av samtlige vinnerkombinasjoner; da er du dømt til å å gå i underskudd selv om du skulle vinne potten alene.

Klikk herfor å levere Viking Lotto-kupongen som kan gjøre deg styrtrik.

Koster 49 mill
Men ved ekstra store jackpotter, slik som dagens lykketallspott i Viking Lotto, er det faktisk mulig å vinne store beløp med en slik fremgangsmåte.

Det er en lovlig, men dyr, tungvint og risikabel strategi.

Det første du må gjøre, er å skaffe til veie 49.086.048 kroner. Det er det det koster å betale de totalt 12.271.512 mulige vinnerkombinasjonene med en rekkepris på fire kroner.

Lykkelig kommisjonær
Du har ikke lov til å spille for mer enn 10.000 kroner på nett om dagen hos Norsk Tipping, så neste steg blir å finne en kommisjonær som kan ta i mot 12.271.512 spill.

Ettersom vedkommende vil tjene nesten 3,7 millioner kroner i kommisjonærinntekter på galskapen din, er det trolig problemfritt å få tak i en kommisjonær med både god tid og godt humør. Velg også mottaker av grasrotandelen med omhu. Du vil nok få mange venner i idrettslaget eller foreningen du velger.

Når leveringsarbeidet er unnagjort, er det bare å sette seg i sofaen og krysse fingrene. For nå er du avhengig av en god porsjon flaks. For det første må lykketallet, som trekkes ut i starten av TV-sendingen, være identisk med ett av vinnertallene som trekkes ut. Uten lykketallet må du nemlig ta til takke med den ordinære potten.

Og her har du et problem. I snitt dukker lykketallet opp på vinnerkombinasjonen bare hver tiende uke, og det har ikke blitt trukket ut siden 21. oktober i fjor.

Det er også avgjørende at du er alene om å ha seks rette. Dersom dere er to om lykkepotten, vil du gå ca 8,5 millioner kroner i pluss. Men dersom det blir tre eller flere vinnere, går du på en solid økonomisk smell.

Skulle du lykkes i ta lykketallspotten alene, vil du sitte igjen med et overskudd på ca 66 millioner kroner. Årsaken til at beløpet blir mer enn de 61 millioner kronene du kanskje selv har regnet deg frem til, er at omsetningen din er så stor at totalpotten vil øke med ca 5 millioner kroner.

Få tips og lottohistorier først: Følg Sportspill.no på Facebook.

- Ikke ulovlig
Ifølge pressetalsmann Magne Vikøren i Norsk Tipping er det er lovlig for enkeltpersoner å spille for 49 millioner kroner i enkeltomgang.

- Men jeg har aldri hørt om at noen har levert inn samtlige kombinasjoner i et lottospill. De som har råd til det, spiller nok på helt andre areaner enn Vking Lotto, som for eksempel børsen, sier Vikøren til sportspill.no.

Den jevne Norsk Tipping-spilleren spiller for ca 100 kroner i uka, og Vikøren håper at en slik person vinner i kveld.

- Det er vanlige folk med store drømmer som spiller Viking Lotto. I helgen vant en mann 214 millioner svenske kroner i lotto i Sverige. Svenska Spel brukte to døgn på å få tak i vinneren, for han eide ikke mobiltelefon, humrer Vikøren.

- Rekordgevinsten i Sverige er et perfekt vorspiel til norsk millionærfest i kveld. Jeg håper at vinneren har med seg mobilen og fullt batteri på hytta, avslutter Vikøren.

Klikk herfor å levere Viking Lotto-kupongen som kan gjøre deg styrtrik.

Nyttige lenker:
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen
Bestill gratis kortleser her