Nettavisen.no

Tjenester

Slik får Alexandra den peneste brunfargen

Får jevnere og dypere brunfarge med Betakaroten vitamintilskudd.

Det er midtvinters, og i Oslo er det grått og trist utenfor Alexandra Faustina Engelhardts kontorvindu. Ennå er det tidlig ettermiddag, men solen har allerede gått ned.

– Jeg misliker det sterkt! Jeg som elsker sommer og sol, sier Alexandra med et smil.

Hun jobber som grafisk designer, konsept- og teamleder innen salg av skjønnhetsprodukter, og legger stor vekt på å bevare en sunn og pen hud.

– Men som alle andre vil jeg gjerne få mest mulig ut av timene i solen. Jeg elsker å være brun, sier Alexandra.

Få mer informasjon om Betakaroten vitamintilskudd her.

Jevnere brunfarge

Hun har prøvd flere betakarotenprodukter uten å bli ordentlig fornøyd. Det endret seg da at hun ble anbefalt å teste Betakoren vitamintilskudd.

– Jeg merket effekten etter kort tid. Huden fikk en mye jevnere og dypere brunfarge etter soling. Dessuten holdt fargen seg lenger, forteller Alexandra.

De siste årene har hun tatt tilskuddet vår, sommer og høst, før hun tar en liten pause midtvinters.

– Jeg skulle gjerne vært gyllenbrun året gjennom, jeg, ler Alexandra. – Samtidig er det greit med et lite opphold midt på vinteren. Men hvis jeg føler meg veldig blek og «trist» bruker jeg Betakaroten vitamintilskudd i forbindelse med soling i solarium.

Slik virker betakaroten

Betakaroten er et naturlig fargestoff som finnes naturlig i mange grønnsaker. Stoffet lagres som A-vitamin i cellene i underhudsfettet. Når kroppen utsettes for sollys, bidrar dette til at huden blir raskere brun og får en dypere farge. Dette er grunnen til at betakaroten er populært blant dem som ønsker best mulig resultat av soltimene.

For best resultat i forbindelse med soling anbefales inntak av betakaroten som kosttilskudd. Studier viser at inntak av betakaroten også kan virke forebyggende mot soleksem og andre solingsrelaterte hudskader.

– Jeg bruker Betakaroten vitamintilskudd for å oppnå en penere, jevnere farge og mer varig farge. I tillegg hjelper det meg med å holde huden sunn og frisk. Jeg har aldri merket noe til den oransje fargen mange forbinder med slike produkter, sier Alexandra.

Naturlig

BetakarotenVitamintilskudd inneholder den høyeste lovlige doseringen av betakaroten. Produktet har en unik sammensetning og gir maksimal effekt i både og solarium og ved naturlig soling.

I motsetning til mulige syntetiske produkter i markedet, er Betakaraoten vitamintilskudd et naturlig tilskudd. Derfor er det ekstra rent og kraftig, og er helt uten bivirkninger.