Nettavisen.no

Tjenester

Slik får bruktbilen garanti

Dette gjør bilhandelen trygg for både kjøper og selger.

Kjøp og salg av bruktbil skaper ofte usikkerhet om rettigheter og ansvar i etterkant. Bilene selges ofte «som den er» noe som innskrenker kjøpers rettigheter, men det betyr likevel ikke at selger er uten ansvar når kontrakten er signert og bilen er omregistrert.

KVDnorge.no er en nettauksjon for bruktbiler som skaper en trygg handel mellom kjøper og selger. Selskapet selger ingen biler selv, men er kun en uavhengig formidler som ivaretar interessene til både kjøper og selger.

Som selger er det høyst sannsynlig at du vil få bedre avkastning ved å la KVD selge bilen for deg, enn dersom du selger bilen selv. Men det finnes også noen ting du som selger kan gjøre for å øke salgsverdien på bilen. Sørg for at det foreligger dokumentasjon på all utført service og eventuelle reparasjoner, og lever bilen med tilleggsutstyr som tilhengerfeste, felgnøkkel eller vinterhjul intakt.

Ved å sørge for at bilen din selges sammen med en detaljert tilstandsrapport kan også bilverdien økes. Alle biler som selges på KVDnorge.no har gjennomgått KVD-testen, utført av profesjonelle teknikere. Denne testen gir en nøytral bedømmelse av bilens tilstand, og minimerer risikoen for at det skal oppstå negative overraskelser i etterkant.

Slik foregår KVD-testen

Under testen kontrollerer profesjonelle teknikere følgende:

  • alt tilbehør som skal være med er på plass
  • tilbehøret fungerer som det skal
  • teknisk kjøretøykontroll av bilens motor, hjul, bremser, styresystem, understell, instrumentpanel osv.
  • visuell inspeksjon innvendig og utvendig av lakk, karosseri, interiør osv.
  • prøvekjøring med test av gir, motor, bremser, støtdempere og styring.


Resultatene av testen dokumenteres nøye i beskrivelsen av bilen på KVDnorge.no. Visuelle skader blir fotografert og publisert sammen med beskrivelsen på nettsiden. 

Les mer om KVD-testen her.

Trygt for kjøper

Når du kjøper en bil på Kvdnorge.no blir du informert om tilstanden til kjøretøyet som selges. Du er garantert at bilen er testet av profesjonelle teknikere og KVD tar ansvaret dersom du skulle oppdage vesentlige feil ved levering som ikke var med tilstandsrapporten.

Du får profesjonell hjelp og informasjon ved visninger og prøvekjøring, og tilgang til den service- og eierhistorikken som finnes.

Trygt for selger

Når du selger bilen din på Kvdnorge.no setter du selv minsteprisen, og det er stor sannsynlighet for at du får bedre avkastning på bilen din enn om du selger gjennom en forhandler. KVD tar seg av hele handelen for deg, også fotografering, vask og klargjøring. Og etter salget tar KVD ansvaret i henhold til norsk lov dersom det skulle oppstå problemer.

Vil du gjøre en trygg bilhandel? Besøk Kvdnorge.no her.