Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Slik får du alltid rabatt

Det er ingen god grunn til å betale full pris lengre.

Vi får stadig tilbud på mat, klær og interiør, reiser og velværetjenester, på mail, mobil og i postkassen, og det kan være mange penger å spare for den som er strukturert.

For de fleste av oss blir det allikevel vanskelig å ta vare på alt man får og sørge for å bruke tilbudene til rett anledning, innen en gitt tidsfrist.

Dette har vi nå heldigvis fått en løsning for i vår medlemsklubb Norgespasset.no

Alltid rabatt
Med nye «Dealpass» får du nemlig alltid inntil 30% rabatt på over 200 restauranter og velværesentre over hele landet, samt noen veldig gode dealer på reise.

Du sparer altså mange penger bare ved å benytte «en deal», og tilbudene er gyldige til enhver tid, slik at du slipper å samle på gamle mails og reklame som kommer i posten.

Det eneste du trenger er medlemskortet til Norgespasset med Dealpass-logo, som du enkelt kan laste ned på din mobil.

Klikk her for å lese mer om medlemstilbudet på Norgespasset!

Spander på venner
Med «Dealpass» på mobilen får du ikke bare opptil 30% på din egen bestilling, men på de fleste steder gjelder rabatten for inntil 4 personer, slik at du kan spandere på venner, familie eller gode kollegaer.

I Oslo er mange kjente spisesteder som Mucho Mas, Klosteret, Santinos og Jaipur med på dealen, men både Romerike, Stavanger, Trondheim, Drammen, Østfold og flere sørlandsbyer er representert med mange tilbud.

Massasje, aromaterapi eller hudpleie
Dersom du har behov for behandling av en vond rygg, eller ønsker deg aromaterapi eller hudpleie? Alle vet at velvære kan være kostbart, men med 20% rabatt blir behandlingene en god del mer attraktive.

Det er viktig å pleie helsen så spander gjerne litt på deg selv, en god venn eller kjæresten. Med 20% rabatt har du kanskje råd til flere...

Reis 2 for 1
Av og til trenger vi alle å unne oss en pause fra hverdagen, tid til å nyte livet, gode venner og spennende opplevelser.

Men det er ingen grunn til å betale mer enn man må, og med «Dealpass » finner du alltid gode tilbud på spennende destinasjoner.

To for en betyr at du får rabatt om du tar med kjæresten, bestekompisen, avkommet eller bestemor på ferien. Valget er ditt.

I tillegg kommer tilbudet som sikrer deg et hotellrom for 2 personer i 2 netter til kun 1495,- til enhver tid!! (Oppgradert tilbud til 1695,-)

Eksklusivt gulltilbud
Alle som vil kan bli med i Norgespasset helt gratis, hvor vi tilbyr mange gode tilbud og fordeler til våre lesere, som rabatt på den populære kostholdsklubben Somebody, hotelldealen to for to til 1495,- «Medlemsbonus» eller rabatt på boligalarm.

Gulltilbudet denne gangen er dog eksklusivt for våre gullmedlemmer, men alle kan bli gullmedlem. Medlemskapet koster kun kr 299,- pr år, og vil raskt betale seg inn så fort du begynner å bruke kortet.

Har du lyst på «Dealpass» på mobilen?

«Dealpass » får du altså gjennom gullmedlemskap på Norgespasset.

Her kan du lese mer om det, samt få informasjon om alle andre tilbud og fordeler du får som medlem av Norgespasset.

Du kan også få informasjon om hvordan du får lastet ned «Dealpass» til din mobil, slik at du kan ta i bruk rabatten allerede i dag.

Klikk her for å lese mer om Dealpass