Gå til sidens hovedinnhold

Slik får du deg en date til Valentine

Syv dager er mer enn nok av tid.

Det er ingenting galt i å være singel og alene på Valentinsdagen. Men det er vel ikke til å stikke under en stol at årets mest romantiske dag er langt hyggeligere å tilbringe sammen med en du har et godt øye til.

Du trenger ikke å fortvile dersom du ikke har noen i sikte enda. Du har nemlig én hel uke på deg til å finne en flørt som du har lyst til å bli bedre kjent med.

Meld deg inn i Norges største og beste datingtjeneste Match.com!

Så dropp joggebuksa, la boksen med iskrem få stå urørt i fryseren, og la den klassiske kjærlighetsfilmen du har grått til i flere år, bli liggende.

Det er tusenvis av potensielle Valentinsdater som venter på at nettopp du skal ta kontakt.

Slik går du frem:

I dag:
Registrer deg på en datingside, for eksempel den største som heter Match, og finn på et passende brukernavn. Hvis du kun er på utkikk etter en date til Valentine, og ikke noe mer, kan du jo tiltrekke deg ønsket oppmerksomhet ved å kalle deg noe lignende «YourValentine».

Fyll opp bildealbumet ditt. Velg det aller mest flatterende som profilbilde, men legg også ut et utvalg av andre bilder. På den måten vil din potensielle date få et bedre inntrykk av hvordan du ser ut i virkeligheten.

Skriv en fengende og original profiltekst. Tenk nøye over hva slags mennesker du ønsker å tiltrekke deg, og skriv på en åpen og positiv måte. Bruk gjerne litt tid på å ordlegge deg, og luk ut alle skrivefeil.

Ta personlighetstesten på Match Affinity. Ved å svare på en rekke spørsmål, vil du automatisk få en oversikt over hvilke andre registrerte brukere som passer til din personlighet. Ta det derfra!

Bruk litt tid på å se gjennom andres profiler, og send noen uforpliktende meldinger til dem du synes virker interessante. Du trenger ikke bruke lang tid på den første åpningslinjen, men kan gjerne referere til noe vedkommende har skrevet i sin profil. Deler dere noen spesielle interesser, eller virker han som din type? Still spørsmål, og ikke vær redd for å flørte litt!

LES OGSÅ:Slik kommer du i gang med nettdating

I morgen:
Du har antagelig fått en del henvendelser, og svar fra noen av dem du har skrevet til. Ikke ta deg vann over hodet, og bruk heller tid på å bli kjent med noen få, utvalgte - enn å skulle melde med over tjue forskjellige samtidig.

Bruk chatten for det den er verdt, så slipper du å vente lang tid mellom hver melding.

Onsdag:
Nå bør du ha begrenset deg til omtrent tre personer, som du synes virker interessante nok til at du kunne tenke deg å møte dem i virkeligheten.

Hvis det er en av dem du har et ekstra godt øye til, og som du har fått god kontakt med - spør om dere kan snakkes mer over telefon. På den måten finner du fort ut om kjemien er like bra når dere prater, og ikke bare skriver.

Torsdag:
Hvis telefonsamtalen ikke utviklet seg helt slik som du ønsket, kan du prøve igjen med en av de andre. Når du sitter igjen med en god følelse etter å ha lagt på røret, er det et tegn på at neste skritt ikke er langt unna. Nemlig å møtes i virkeligheten.

Dersom han enda ikke har spurt, kan du ta saken i egne hender og spørre om han har lagt noen planer den kommende mandagen... Tilfeldig? Egentlig ikke.

LES OGSÅ:Slik foretrekker vi den første daten

Fredag:
Daten er planlagt, og du kan bruke kvelden til å kose deg med venninner. Du skal tross alt ikke sette hele livet på vent, bare fordi du er på utkikk etter en Valentinsflørt!

Send ham en melding utpå kvelden og si at du gleder deg til å møte han...

Lørdag:
Ikke glem å holde kontakten på Match og over telefon, selv om dere har avtalt et møte.

Det er vanskelig å vite helt sikkert om fyren kommer til å dukke opp, så litt uskyldig flørting med andre er selvfølgelig lov i mellomtiden.

Søndag:
Bruk dagen til å slappe av, og gjøre deg klar til morgendagen. Manikyr, napping av bryn og peeling etterfulgt av selvbruning vil gjøre deg fresh og fin.

Finn det perfekte antrekket i fred og ro, og pass på at det ser gjennomført ut - men ikke som om du har planlagt det i flere timer. Kle deg etter anledningen, kommer atmosfæren til å være avslappet eller glamorøs?

Antrekket bør både være komfortabelt og ha fokus på den kroppsdelen du er aller mest fornøyd med. En nyinnkjøpt, lekker kjole vil ikke nødvendigvis føles så veldig fin, dersom den hele tiden sklir ned. Tenk tilbake til en gang du følte deg på ditt beste - og gå for det!

Dersom du fortsatt står fast, kan du gå for den klassiske, lille sorte. Match den med dine høyeste hæler og en pen kåpe, så ser du både slank og sofistikert ut.

Hvis du vil fange oppmerksomheten hans ved første øyekast, bør du utvilsomt velge noe rødt. Kjærlighetens farge er sender ut signaler om at du er både selvsikker, lidenskapelig og vågal.

Mandag:
Du er klar for date, på årets mest romantiske dag!

Meld deg inn i Norges største og beste datingtjeneste i dag!

LES OGSÅ:15 ting menn vil at kvinner skal vite

Tips: Dersom han avlyser, er det ingenting i veien for å dra på en impulsiv date med en av de andre du har snakket med. Møt opp med lave forventninger. Muligheten for at du blir positivt overrasket, er stor.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem