Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Slik får du en vellykket date

Astrologien har svarene på det meste, inkludert hva som er de beste datesenarioene for dere to.

Er du ute etter å finne kjærligheten med en spesiell, kan du nok ikke overlate alt til tilfeldighetene. Enten dere har truffet hverandre noen ganger eller dere skal møtes for første gang, kan det være lurt å følge astrologen Barrie Dolnicks råd. Hun vet nemlig hva din date vil sette pris på, ut ifra når han eller hun er født.

Ingen å gå ut med? 350 000 single søker partner påSide2 Match!

Beste date for Væren

Mann: Her er det «action» som gjelder. Skaff billetter til en fotballkamp, dra å bowle, gå en tur eller inviter han med på løperunden din. Dersom du ønsker at romantikken skal blomstre mellom dere, må du holde tempoet oppe. Da vil også hans hjerte etter hvert banke for deg.

Kvinne: Hun har selvtilliten til en stjernekjendis, men setter pris på at du har en god plan. Ikke noe «ta det på sparket» her i gården altså. Hun er heller ikke dama du inviterer på en basketballkamp eller til en runde med fotballspill på en pub, med mindre du har lyst på et spark i rumpa. Overrask heller med en middag på en livlig restaurant.

Les dagens horoskop av Henning Hai Lee Yang

Beste date for Tyren

Mann: Veien til en mannlig tyrs hjerte går via magen. Lag middag sammen selv om du er verdens dårligste kokk. Han vil uansett være god på matlaging, og samtidig sette stor pris på denne aktiviteten. Det vil i tillegg bli enda mer romantisk når dere setter dere til bords.

Kvinne: Enhver form for luksus vil imponere denne damen. Har du ikke råd til byens dyreste restaurant, så bør du heller fokusere på detaljene. Gi henne en blomst når dere møtes, tilby henne armen din når dere går, ta det med ro og vis at du bryr deg. Spiller du kortene riktig kan du nå akkurat hvor langt du vil med denne damen.

Beste date for Tvillingen

Mann: Dette er en smart mann, som du dessverre ikke får ha oppmerksomheten til så lenge av gangen. Teater, kino eller et middagsselskap er underholdning han setter pris på, samtidig som det vil gi deg nok av tid til å flørte med han.

Kvinne: Når sant skal sies så er ikke Tvillingen så kravstor. Så lenge du er i form til å skru på sjarmen, trenger du bare å få henne til å le, og til å lytte til dine historier, før det hele er i boks. Er du i slaget kan dere altså gå på et kjedelig kommunemøte om søppelsortering, og allikevel ha det morsomt.

14 februar er det Valentine. Finn en date til kvelden her!

Beste date for Krepsen

Mann: Det er viktig å ikke pushe denne mannen ut på kanten. En rolig kveld med middag, en spasertur og kanskje en drink eller en kaffe er alt som skal til. Du kan ikke mase eller skynde på denne mannen, for da vil han mest sannsynlig krype inn i skjellet sitt og aldri komme ut igjen for deg.

Kvinne: Krepsekvinnen er tøff på utsiden, men myk innvendig - og det vil nok drøye en stund før du vil oppleve henne som myk. Finn på noe som du selv liker å gjøre, så vil hun stole på deg. Hun er opptatt av ærlighet og oppriktighet, og er du det vil kjærligheten blomstre mellom dere to. Tør du ikke utlevere deg selv, kan du like godt la være.

Beste date for Løven

Mann: Vær nøye med utseende når du skal ut med en Løve. Humor er en ting han setter pris på, men dere må begge være med på notene. Teater, og da gjerne interaktive, eller komiske «stand up shows», vil være perfekte dater når du skal tilbringe kvelden med en Løve.

Kvinne: Gå inn for å imponere henne med noe eksotisk eller noe eksklusivt. Billetter på første rad til en kul konsert er bra, men hun vil også glede seg stort over mindre ting som stjerneskudd på desserten. Viser du at du har tenkt det hele igjennom, så vil hun garantert bli imponert.

Beste date for Jomfruen

Mann: Utrust deg med tonnevis av komplimenter, for denne mannen er hard mot seg selv. Spør han gjerne om hvor han vil gå å spise, for han vil garantert sette pris på å ha en finger med i spillet. Du må nok basere deg på å være tålmodig med denne mannen, for han vil ikke tro at du faktisk liker han, med det første.

Kvinne: Du vil få det til å kile i magen hennes om du tar henne med på et loppemarked. Stol på henne når hun insisterer på at noe vil være et godt kjøp, og du vil vinne hennes gunst.

Beste date for Vekten

Mann: Denne mannen liker kule ting. Inviter han med på en veteranbilutstilling, en jazzkonsert eller en ny og hip film. Ta deg gjerne litt ekstra tid med utseende ditt også, for han vil garantert legge merke til det.

Kvinne: Hun vil ikke ha noe imot en date alla 1950. Hent henne hjemme, vær høflig og ta henne med deg til en kul retropub eller en klassisk cocktail bar. Vis respekt samtidig som du flørter, og sørg for å få henne hjem i rimelig tid. Den kvinnelige Vekten kan ikke motstå en ekte gentleman.

Beste date for Skorpionen

Mann: Den mannlige Skorpionen vil gjerne ha kontrollen, så la han tro at han har det. Foreslå gjerne ting du har lyst til å gjøre, men la han få si sin mening. Det er også viktig at du er oppriktig. Han vil like godt å gå på en avslappet lounge, hvor dere kan kommunisere med både kropp og ord samtidig.

Kvinne: Hun vil kanskje virke litt enkel i samtalen, men i virkeligheten er hun bare veldig sjenert. Bruk øyekontakt og fortell henne at du synes hun er flott. Dersom du tar henne med deg på en intim kafé, og lar samtalen gå av seg selv, vil du sende henne alle de rette signalene.

Hva skjer? Sjekk ditt ukeshoroskop her!

Beste dates for Skytten

Mann: Han er en nysgjerrig type, som ikke så veldig fin på det, så det bør heller ikke du være. Ta han med på en kunstutstilling, en lokal konsert eller en visningsrunde bak kulissene. Etterpå vil dere ha mye å snakke om når dere deler den første flasken med vin.

Kvinne: Den kvinnelige Skytte vil la seg imponere av smartinger og folk som klarer å motivere seg selv. Legg en god plan, bestående av for eksempel vinsmaking, en morsom forelesning eller et besøk på en jazzklubb. Pirr nysgjerrigheten hennes, og hun vil garantert komme tilbake etter mer.

Beste date for Steinbukken

Mann: Denne mannen kan være vanskelig å lese, for han overdriver sjelden sine følelser. En lett drink, en koselig, men ikke for hip restaurant, og et varmt men ikke for hardt godnattkyss, vil gjøre jobben for deg.

Kvinne: Denne kvinnen har høye standarder, så vis henne også at du vet hvordan man skal behandle en kvinne. Reserver et bra bord på en fin restaurant, gå for en litt dyr vin og hold en myk konversasjonslinje. Her handler det om å la henne komme til deg.

Beste date for Vannmannen

Mann: Denne mannen er lunefull, i tillegg til at han lever litt i sin egen verden. Her gjelder det å legge tradisjonene på hylla, og se hva din spontanitet har å by på. Samtidig vil han bli imponert om du overrasker han med et lokalt performance-art-show, en diktopplesning eller en spennende etnisk restaurant, så planlegg litt i forkant allikevel. Han lar seg fascinere av kreative sjeler.

Kvinne: Hun er med på det meste og din lekekamerat for dagen/kvelden, så det er opp til deg hva dere skal gjøre. Dra til en bokbutikk, se på folk som synger karaoke eller bli med på et annet lokalt arrangement. Å ha det moro sammen, uten at det er for godt planlagt, vil garantert gi henne lyst på mer.

Beste date for Fiskene

Mann: På overflaten kan en mannlig Fisk virke veldig selvsikker og tøff, men i virkeligheten er han myk og kosete. Ikke ta han med til steder med mye mennesker eller høyt volum. En bortgjemt bluesklubb, eller en spasertur under stjernene hvor dere holder hverandre forsiktig i hendene, vil være mer i hans gate. Da kan han gjerne ta over lederrollen.

Kvinne: Hun liker godt kunst, musikk og skjønnhet, men trenger tid til å fordøye inntrykk. Gi henne gjerne et glass vin eller to, gå et sted de spiller musikk dere begge liker, og avslutt deres romantiske møte med en iskrem. Forsiktighet og romantikk er stikkordene, i tillegg til at du ikke må legge noe press på henne.

Astro-coach Barrie Dolnick helper mennesker finne kjærligheten gjennom astrologien. Hun har publisert tolv bøker, inkludert Karmababe: Deciphering Your Karmic Code For Your Best Possible Life.

Gå på date allerede i kveld - prøv Side2 Match!

(Kilde: Happenmag.com)