Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Timothy A.Clary/AFP

Slik får du gratis sekretær

Lyst til å få noen til å gjøre jobben for deg? Sjekk her hvordan du gjør det.

Det har etter hvert kommet flere anbudstjenester i Norge. De aller fleste fokuserer på håndtverkere, rørleggere og dets like. Likevel er det selvfølgelig slik at det er ganske så mye annet man trenger å få fikset og som man kan få hjelp til. Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no er en åpen tjeneste hvor du bestemmer hva du ønsker hjelp til og du kan legge inn alle mulige oppdrag fra helt oppe i himmelen til helt nede på jorda.

På privatfronten betyr det at du kan være den i familien som faktisk får fikset alt som står på gjøremålslisten, og på jobb betyr det at du kan få din helt egen sekretær som ordner opp i det aller meste for deg.

Vi har for å hjelpe deg på vei poengtert noen eksempler på hva du kan bruke mittoppdrag.no til under i jobbsammenheng slik at du kan ta litt lenger kaffepause.

Skal du planlegge kurs, kick-off eller konferanse?
Det er svært mye å holde styr på hvis du har fått ansvaret, eller gitt ansvaret til deg selv, for å arrangere et kurs, en kick-off eller en konferanse. Du må ordne med invitasjoner, oppfølging av de inviterte og planlegge program og mye mer. I tillegg kommer jobben som virkelig kan ta tid: Det å finne et hotell hvor man faktisk kan avholde det hele. Å ringe rundt til dusinvis av hoteller tar tid, og det er ikke alltid like enkelt å sammenligne tilbud eller faktisk få et godt tilbud.

Ved å sende ditt oppdrag ut på anbud kan du enkelt og greit få svar fra mange, tilpasset dine ønsker. Alt du gjør er å fylle ut antallet mennesker som skal være med, hva dere ønsker av utstyr, mat og drikke - og gi et anslag på prisen dere er villige til å betale, om ønskelig. I løpet av kort tid får du svar fra hoteller i din mailboks og kan i ro og mak sjekke tilbudene for å finne det som passer budsjett og ønsker best.

Her kan du legge inn ditt oppdrag - helt gratis og uforpliktende

PS! Det er like effektivt hvis du «bare» skal på en forretningsreise.

Trenger firmaet en advokat?
Enten det gjelder kontrakter, tidligere ansatte som ikke er helt fornøyde eller alt mulig annet så kan det være greit å ha kontakt med en advokat så lenge det dreier seg om relativt viktige ting. Advokater finnes det selvfølgelig mange av, og alle har sine spesialområder. Det viktige er å finne advokaten som kan gjøre akkurat det du trenger hjelp til, til den prisen du ønsker å betale.

Her kan du legge inn ditt advokat-oppdrag

Det er selvfølgelig ikke bare advokater eller hoteller du kan få hjelp med, hva med følgende?

Rekruttering - trenger bedriften vikarer eller nye ansatte?

Profilering og gaver - skal bedriften ha julegaver eller trenger litt markedsføring?

Reklame - trenger du reklameartikler eller rett og slett noen som kan lage annonsene for deg?

Annonsering - skal du markedsføre bedriften din?

Webdesign - nye nettsider er viktig for at bedriften skal se seriøs ut

Revisjon - nei, man kommer ikke unna det

Regnskapsføring - du trenger regnskap så revisoren får noe å sette fingrene i

Det er selvfølgelig også mye mer som kan legges inn på MittOppdrag som gjør at du kan få din egen sekretær. Helt gratis.

Klikk her for å prøve MittOppdrag