Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Slik får du oppmerksomhet

Lær deg fire triks for å tiltrekke deg han/henne.

Dersom du går rundt og drømmer om en kjæreste, barn, hus, bil og båt, så kan det virke avskrekkende på dine potensielle partnere om det synes på deg.

Ta testen og se din nye partner

Sikret fremtiden
Det viste seg nemlig å være tilfellet for amerikanske Clarissa. Hun var både smart, suksessfull og attraktiv, men sleit med å finne den rette.

Siden hun allerede var blitt 37 år, bestemte hun seg for å fryse ned noen egg, slik at hun kunne ha større sjanse for å bli mamma, selv om det tok noen år til før hun fant en partner.

Som sagt så gjort.

Noen måneder senere takket hun ja til en date med en hun hadde møtt på Match.com. Han viste seg å være drømmemannen, og likte tydeligvis Clarissa også, for ti måneder senere ble de gift.

Moralen er ikke at man må fryse ned egg, men at ved å ikke gå rundt å være stresset på tid, virker desperat eller urolig, så blir du mer interessant for andre.

«Datingsuksess handler om at man må lære seg å glede seg over livet først, selv om det ikke er akkurat slik du hadde planlagt det», sier Michelle Callahan, Ph.D., og skribent for Womenahealthmag.com.

Smil!
«Det å se glad ut er ekstremt viktig og gjør deg tiltrekkende for andre, men det er overraskende få som husker på dette», sier Rachel Dinero, Ph.D., og sjef for et psykologiprogram ved Cazenovia College i New York.

Hun forstår at det ikke alltid er like enkelt å spille lykkelig, men anbefaler likevel folk å legge seg det på minnet, da det virkelig kan være verdt det og gi avkastning.

Forskning viser også at det å trekke på smilebåndet kan gi deg et bedre humør, i det lange løp.

I tillegg har det en smitteeffekt som vil føre til at de du er sammen med, vil tenke på tiden med deg som hyggelig.

Prøv nettdating på Match i helgen - helt gratis!!

Vær selvsikkerhet
Det å utstråle selvsikkerhet når du kommer inn i et rom, eller møter nye mennesker, er også svært effektivt.

Vissnok har det omtrent samme effekt som hvis en spotlight skulle lyse opp alle dine gode kvaliteter og egenskaper samtidig.

Og det aller beste er at det er enkelt å fremstå som selvsikker.

«Selvsikkerhet blir synlig så fort du begynner å tenke på det tenke på det store bildet», sier Bethany Marshall, Ph.D. og forfatter.

«Ikke la eksterne faktorer som at «han ikke har ringt» eller at «ingen gratulerte deg med forfremmelsen» styre din selvsikkerhet. Da vil du ende opp med å definere deg selv basert på andres stadig endrede syn på deg, noe som igjen er uheldig for selvfølelsen.»

Nyere forskning viser også at det å snakke nedsettende om seg selv, er negativt for selvfølelsen i lengden. Sier man en negativ ting om seg selv for mange ganger, så vil man til slutt begynne å tro på det selv.

Antagelig vil da også det motsatte også være tilfellet, og kan være verdt et forsøk. Altså skal du snakke positivt om deg selv.

Kontroll på sjebnen
Ikke vent med de store beslutningene til du har funnet en å dele livet med. Har du lyst til å kjøpe deg et hus og har penger til det, så gjør det.

«Når du er i førersetet og tar avgjørelsene selv, så forstår du også at du er i stand til å finne lykke i livet, uten drømmepartneren», sier Marshall.

Det vil også han eller hun se og forstå, altså at du ikke er helt avhengig av en partner for å bli lykkelig.

Ingen ønsker seg det ansvaret, men heller en morsom og spennende partner, som kan tilføre de noe, og da gjerne godt humør.

Fokus på nåtid
Dersom du møter en du liker, så unngå å nevne de store milepælene i livet på første daten. At du gjerne vil gifte deg å få barn vil skremme vannet av ihvertfall det mannlige kjønn.

Selv om han eller hun også kanskje vil ha det etterhvert, så vil de nok ikke ønske å være sammen med deg kun for å hjelpe deg med å få oppfylt ditt ønske.

Snakk heller om hva du er opptatt av her i livet, dine aktiviteter, hva som engasjerer deg, hva du jobber med og hvorfor etc.

Er du en spennende og interessant person med mye på gang, så vil han eller hun gjerne innta plassen ved siden av deg, for å være med på din spennende reise.

Har du lyst til å møte en spennende partner?

Hver dag finner 46 personer sin partner på Match

Vanskelig å velge?

Ta testen, og se hvem Match mener passer til deg!

(Kilde: Womenshealthmag.com)