Nettavisen.no

Tjenester

Slik får du overskudd til å takle 40-årenes mange fiender

Overgangsalderen hos både kvinner og menn (ja, menn kommer også i overgangsalderen) kommer fortere enn du tror.

Du kjenner det på kroppen. At alt blir en smule tyngre med årene. Det skal litt mer til å holde de ekstra kiloene på avstand. Det er helt naturlig, men ganske frustrerende, og det starter allerede i 40-årene. Heldigvis er det utviklet et kosttilskudd som kan bidra i å redusere denne utviklingen. Merk deg navnet Polarin.

Her kan du teste kosttilskuddet Polarin til halv pris

Muskler erstattes av fett etter fylte 40

Fra 45 års alderen avtar muskelmassen hos de aller fleste voksne, og muskler erstattes langt på vei av fett. Forandringer i kjønnshormonene gjør sitt til at muskelvevet blir slappere. Bindevevet som holder musklene sammen, begynner å sige, og tyngdekraften bidrar til at det meste peker nedover. Dette er starten på overgangsalderen – og det er på tide å ta noen grep.

Vi kan tape 40 prosent av muskelmassen fra 20-årene til fylte 60. Og mindre muskelmasse fører til dårligere forbrenning. Uten fokus på mosjon og kosthold er vektøkning et utbredt problem i voksen alder. Etter fylte 40 er det ikke uvanlig å legge på seg en halvkilo i året, om man ikke passer på.

Artikkelen fortsetter under bildet

Mer overskudd: Ingrediensene i Polarin har hele 24 dokumenterte effekter fra EUs mattrygghetsorgan, EFSA, som bidrar til mer energi i en styrket kropp.

Men heldigvis – du kan påvirke egen helse og egen vekt. Norske helsemyndigheter anbefaler regelmessig bevegelse, spesielt styrketrening, kombinert med et kosthold som inneholder rikelig med proteiner for å ta vare på musklene. I tillegg anbefales det at du spiser fisk tre til fire ganger i uken.

I tillegg til overnevnte, er kosttilskudd for mange en nødvendighet - og da velger du Polarin . Da gir du kroppen din næringsrike proteiner fra norsk laks med utvalgte vitaminer og mineraler.

Her kan du teste kosttilskuddet Polarin til halv pris

Rent proteintilskudd for musklene

Polarin er det eneste norskproduserte kosttilskuddet som forener hydrolyserte fiskeproteiner med naturlig magnesium fra havet, mangan, selen og vitamin B6 og B12.

Hydrolyse betyr at rent fiskekjøtt fra sunn, norsk laks spaltes til peptider og frie aminosyrer ved bruk av vann og naturlige enzymer. Dette er en prosess som bevarer laksens sunne næringsstoffer og gjør proteinene lettopptakelig for kroppen.

Det betyr kort vei fra inntak til opptak, som er gunstig for muskelvekst og muskelbevaring. Lakseproteiner i hydrolysert form har i tillegg en proteinrenhet på minst 90 prosent og er praktisk talt fettfritt. Du finner ikke et renere protein på markedet.

Strammer opp og gir mer energi

I sammensetning med viktige vitaminer og mineraler, bidrar ingrediensene i Polarin til styrke, energi og støtter fettforbrenningen:

Du får:

·Næringsrike, hydrolyserte lakseproteiner

·Naturlig og mineralrikt magnesium fra havet

·Mangan – for smidighet og styrke

·Selen – en av kroppens viktigste antioksidanter

·Vitamin B6 og vitamin B12 – for mer energi

Med kun 2 tabletter om dagen gir du kroppen din en liten dose fisk, samt alle essensielle aminosyrer, viktige mineraler og vitaminer. Dette er et kosttilskudd for deg som har bikket 40 og tror kroppen trenger en dytt i riktig retning – slik at du kan ta vare på styrken, holde deg stram og orke mer i hverdagen.

Merk at Polarin er ikke et slankeprodukt. Ingrediensene er satt sammen for å støtte kroppens evne til å regulere muskler og fett. Dette er et supplement for at et fornuftig kosthold og jevnlig mosjon skal få optimal effekt.

Her kan du teste kosttilskuddet Polarin til halv pris