Nettavisen.no

Tjenester

Barcelona leder La Liga med tre poeng på Sevilla før helgens runde.
Barcelona leder La Liga med tre poeng på Sevilla før helgens runde.

Slik får du sett La Liga direkte

I år er La Liga jevnere og mer spennene enn noen gang. Med strømmetjenesten Strive Sport kan du se alle kampene i 2018/19-sesongen live.

Etter at Viasat har hatt rettighetene til La Liga og Serie A de tre siste sesongene, er det nå Strive Sport som viser direktesendte kamper fra spansk og italiensk toppfotball i Norge.

For kun 79 kroner i måneden kan du se samtlige seriekamper med Barcelona, Real Madrid, Juventus, Napoli og alle de andre toppklubbene i Spania og Italia direkte.

Les mer om Strive Sport og prøv tjenesten gratis i 7 dager

Se La Liga live hvor som helst
På Strive Sport får du også høydepunkter fra matchene og repriser av hele kamper med ditt favorittlag. I tillegg får du tilgang til fotballmagasiner om La Liga og Serie A som dekker alt som skjer på og utenfor banen.

Strive er tilgjengelig på både mobil, nettbrett og datamaskin, og du kan også se kampene direkte på TV med Chromecast. Du kan altså få med deg alle matchene når som helst, og uansett hvor du måtte befinne deg.

Dersom du har lyst til å teste ut Strive før du eventuelt bestemmer deg for å tegne abonnement til 79 kroner, kan du *prøvetjenesten gratis og uforpliktende i sju dager.

Beholder Barcelona serieledelsen?
De siste sesongene har det meste dreid seg om Barcelona, Real Madrid og tidvis Atletico Madrid i toppen av tabellen, men i år er det flere lag som har skumle medaljeplaner.

Før den 16. runden til helgen leder Barcelona La Liga med 31 poeng, mens Sevilla ligger tre poeng bak. Deretter følger Atletico og Real Madrid, mens overraskelseslaget Alaves ligger på femteplass.

Real Madrid bør ha gode vinnersjanser hjemme mot bunnlaget Rayo Vallecano lørdag ettermiddag. Barcelona har en litt tøffere match borte mot Levante søndag kveld. Levante har i likhet med Alaves hatt enn knallsesong så langt, og ligger på sjetteplass.  Samtlige kamper kan du altså se gratis hvis du tegner prøveabonnement i dag.

Real Madrid ligger fem poeng bak Barcelona, og bare seier er godt nok i lørdagens kamp mot Rayo.

Runde 16 i La Liga
Fredag 14.12

Celta - Leganes (21.00)
Lørdag 15.12
Getafe - Real Sociedad (13.00)
Valladolid - Atletico Madrid (16.15)
Real Madrid - Rayo (18.30)
Eibar - Valencia (20.45)
Søndag 16.12
Sevilla - Girona (12.00)
Espanyol - Real Betis (16.15)
Huesca - Vilarreal (18.30)
Levante - Barcelona (20.45)
Mandag 17.12
Alaves - Athletic Bilbao (21.00)

*En 7-dagers gratis prøveperiode konverteres automatisk til et betalt abonnement til 79 kr per måned (inkludert MVA), for en minimumsperiode på én måned, såfremt det ikke er skjedd en oppsigelse i løpet a prøveperioden.

Les mer om Strive Sport og prøv tjenesten gratis i 7 dager