Nettavisen.no

Tjenester

Ronaldo og resten av stjernegalleriet spiller byderby mot Torino kl. 20.30 lørdag kveld.
Ronaldo og resten av stjernegalleriet spiller byderby mot Torino kl. 20.30 lørdag kveld. Foto: Jose Breton/NurPhoto via Getty Images

Slik får du sett Serie A direkte

Er du hekta på italiensk fotball? Med strømmetjenesten Strive Sport kan du se alle Serie A-kampene i i 2018/19-sesongen live.

Etter at Viasat har hatt rettighetene til Serie A og La Liga de tre siste sesongene, er det nå Strive Sport som viser direktesendte kamper fra italiensk og spansk toppfotball i Norge.

For kun 79 kroner i måneden kan du se samtlige seriekamper med Juventus, Napoli, Barcelona, Real Madrid og alle de andre toppklubbene i Italia og Spania direkte.

Les mer om Strive Sport og prøv tjenesten gratis i 7 dager

Se Serie A direkte uansett hvor du er
På Strive Sport får du også høydepunkter fra matchene og repriser av hele kamper med ditt favorittlag. I tillegg får du tilgang til fotballmagasiner om Serie A og La Liga som dekker alt som skjer på og utenfor banen.

Strive er tilgjengelig på både mobil, nettbrett og datamaskin, og du kan også se kampene direkte på TV med Chromecast. Du kan altså få med deg alle matchene til ditt favorittlag når som helst, og uansett hvor du måtte befinne deg.

Dersom du har lyst til å teste ut Strive før du eventuelt bestemmer deg for å tegne abonnement til 79 kroner, kan du *prøve tjenesten gratis og uforpliktende i sju dager.

Juventus i byderby
Til helgen kan du blant annet glede deg til nabooppgjøret mellom Torino og Juventus lørdag kveld. Juventus leder Serie A suverent, mens Torino ligger på  en hederlig 6. plass. Juventus har hatt et megt godt tak på Torino de siste årene, men lillebror klarte 1-1 i bortekampen for to sesonger.

Napoli, som ligger på andre plass (åtte poeng bak Juventus), møter Cagliari (13. plass) lørdag kveld.

Napoli bør ha gode muligheter til å ta tre poeng på bortebane mot Cagliari.

Napoli, som ligger på andre plass (åtte poeng bak Juventus), møter Cagliari (13. plass) lørdag kveld.

Runde 16 i Serie A (se alle kampene gratis her)

Lørdag 15. desember
Inter - Udinese (15.00)
Torino - Juventus (20.30)

Søndag 16. desember
Spal - Chievo (12.30)
Sampdoria - Parma (15.00)
Frosinone - Sassuolo (15.00)
Fiorentina - Empoli (15.00)
Cagliari - Napoli (18.00)
Roma - Genoa (20.30)

Mandag 17. desember
Atalanta - Lazio (20.30)

Tirsdag 18. desember
Bologna - Milan

*En 7-dagers gratis prøveperiode konverteres automatisk til et betalt abonnement til 79 kr per måned (inkludert MVA), for en minimumsperiode på én måned, såfremt det ikke er skjedd en oppsigelse i løpet a prøveperioden.

Les mer om Strive Sport og prøv tjenesten gratis i 7 dager