Nettavisen.no

Tjenester

Slik får du silkemyke legger

- og muligheten til å vinne en iPhone 5S.

Allerede på begynnelsen av 1900-tallet startet kvinner å barbere leggene sine får å fjerne sjenerende hår når de skulle vise fram sine lekre ben i kjoler og skjørt. I dag er hårfrie legger et must for de fleste kvinner.

Men hårfire legger betyr ikke automatisk vakre legger. Med engangshøvler og andre barberhøvler av dårlig kvalitet er det lett å kutte seg, man er gjerne avhengig av barberskum og leggene blir ofte tørre og rødflammete etter barbering.

Men sånn trenger det ikke å være. Shai-høvelen er verdens første 6-blads barberhøvel for kvinner. Den gir sensasjonell glatt hud ved hjelp av det bøyelige barberhodet som gir en fleksibel og myk barbering, i kombinasjon med hudpleien på høvelen som inneholder vitamin-E, aloe vera og lavendel og roer huden samtidig som den tilfører leggene dine fuktighet. Hodet på høvelen har åpninger som gjør at den enkelt kan rengjøres med vann.

Populær høvel
Shai-høvelen har vokst i popularitet, og jentene som har testet høvelen elsker å bruke den og resultatet av silkemyke legger som den gir dem.

- Verdens beste barberhøvel. Man får ikke tak i bedre, anbefaler denne til alle. Og helt supert at vi får de i posten, så man slipper og kjøpe nye i butikken. Kommer ikke til å gå tilbake til andre produkter, sier Iselin Hermansen fra Sarpsborg.

Mens Tina Marie Haslene fra Trondheim skryter av tett og nuppefri barbering.

- Fantastisk! Ny klar favoritt, sier hun begeistret.

Få den i posten
Dersom du har lyst til å teste høvelen kan du få en gratis prøvepakke rett hjem i posten. Prøvepakken inneholder Shai-høvelen og to barberblader, og det eneste du må betale er porto og ekspedisjonsgebyr på 39 kroner. Deretter abonnerer du på barberbladene som blir sendt hjem til deg hver fjerde måned, så slipper du en ekstra runde på butikken når du plutselig kommer på at du er tom for barberblader.

Bestill en prøvepakke her.

Vinn iPhone 5S
Fordelen med å teste Shai-høvelen gratis er ikke bare at du får glatte og silkemyke legger, men du er samtidig med i trekningen av en splitter ny iPhone 5S.

Bestill Shai-høvelen og vinn en iPhone 5S her.

Se video om Shai-høvelen her: