Gå til sidens hovedinnhold

Slik får du svar på nett!

Bli kjent med drømmepartneren allerede i kveld.

På nettet finner du tusenvis av single fra inn og utland som ønsker seg en partner, men for å finne den rette holder det ikke å bare å sende ut den samme mailen til 30 kvinner eller menn.

Les disse tipsene og ha de i bakhodet når du dater på nett, så burde du ha en god sjanse til å finne drømmepartneren før sommeren.

Ta personlighetstest - finn rett partner!

1) Kartlegg mulighetene
Scroll datingsiden, ta testene og utnytt mulighetene. Ta deg god tid og les igjennom mange profiler og finn ut hvilke typer du liker. Skriv ned navnene til senere, for så å velge ut noen du vil ta kontakt med.

Dersom du finner en du liker med det samme, sender han en mail og forventer svar samme kvelden, risikerer du å bli skuffet.

Sjekk gjerne også med venner, for å høre hva de synes, og om de synes det høres ut som en du kunne vært sammen med. Venner oppfatter deg på en annen måte, og kan ofte komme med noen gode råd.

Finn single naboer! (gratis registrering og søk)

2) Send en «vennemail»
Når du skal sende den utkårede en mail så forsøk med en vennskaplig tone i begynnelsen.

I steden for å bare si noe om utseendet og spørre om dere skal møtes, så kommenter heller deres felles interesser, spør om noe han eller hun uttrykker interesse for eller lignende. På den måten skaper du konversasjon, og frister den utvalgte til å svare deg.

3) Fokus på deg
Og i steden for å «angripe» den du har valgt deg ut med masse spørsmål, så fortell om deg selv. Fortell om dine drømme og ønsker, interesser og barndomsspådommer og hvorfor du har lyst på en partner.

Husk på at dette ikke er et kjøttmarked du kan plukke fra så pass deg for å sende en kravsspekk. Tenk at det er du som skal selge deg selv på en god måte og ikke omvendt, i første omgang.

4) Ikke prøv for hardt
Det er noen som sender avgårde upassende forslag og upassende bilder, og tror de skal få napp med det. Men det er svært liten sjanse for at noen gidder å svare på det.

De fleste som dater på nett er ute etter en seriøs partner, og forventer seg derfor også bare seriøse henvendelser.

5) Ikke mas
Dersom du ikke får svar fra en spesiell du har blinket deg ut, så la vedkommende være i fred. Det er ingen grunn til at du skal skjemme deg ut, ved å sende 100 meldinger. Det er ekstremt sjelden at masing fører fram til noe som helst. Husk at havet er fullt av fisker, så da er det bare å gå videre å prøve lykken hos en annen spennende jente eller gutt.

6) Vær diskret
Ikke avslør alle detaljene med en gang, men vær diskret og litt hemmelighetsfull. Prøv heller ikke å lyve på deg noen fantastiske historier, for det kan hende at din utkårede kjenner noen som kjenner deg osv. Eller at du blir bedt om å utdype utdype eller gjenfortelle historien på et tidspunkt, noe som kan være vanskelig om det hele bare var oppspinn.

7) Ikke del alt på Facebook
Det at du nettopp har vært på ditt livs verste date, kan være dumt å poste på Facebook, hvor 300 venner får det med seg. Kanskje kjenner noen av dine venner han eller hun du har vært ute med. Kanskje var det ikke partneren men du som hadde en dårlig dag. Vel, uansett så blir det ikke noen «second date», i tillegg til at andre kanskje har mistet tillit til deg.

8) Kontaktinfo
Og når vi først er inne på Facebook, så er det lov å beholde privatlivet sitt en god stund til, selv om du akkurat har fått en ny «venn». Forklar høflig, dersom han/hun vil bli venn med deg på Facebook, at du gjerne vil at dere skal bli bedre kjent først, men at han/hun kan kontakte deg på en privat mail isteden.

På Facebook ligger det veldig mye informasjon og bilder om deg, som du kanskje ikke vil at din potensielle partner skal ha tilgang til før han/hun har blitt godt kjent med deg.

Lyst på en date nå?
På Match.com finner du massevis av kjekke og sjarmerende single menn på jakt etter en partner.

Klikk her for å se single menn (og kvinner)(gratis innmelding og søk, samt første mailkontakt)

Litt hjelp?

Ta den store personlighetstesten og se hvem Matchs sine eksperter mener vil passe for deg.

Klikk her for å lese mer(Gratis test og matching)

(Kilde: iVillage.com)