Gå til sidens hovedinnhold

Slik får du svar på nettet

Spiller du kortene riktig, kan du bli kjent med din nye partner, allerede i dag.

Har du gitt opp å finne en partner på byen, eller blant venner og bekjente, og har lyst til å gi nettdating en reell sjanse?

På nettet er det riktignok lett å finne andre single, men tar du ikke denne datingarenaen seriøst nok, vil du ha problemer med å få svar fra potensielle partnere.

Les disse tipsene, og ha de i bakhodet når du dater på nett, så burde du ha en god sjanse til å finne din egen drømmeprins eller -prinsessen.

Møte en spesiell i kveld? La oss finne din match!

1) Kartlegg mulighetene
Scroll datingsiden, ta testene og utnytt mulighetene. Ta deg god tid, og les igjennom mange profiler, og finn ut hvilke typer du liker. Skriv ned navnene til senere, for så å velge ut noen du vil ta kontakt med.

Dersom du finner en du liker med det samme, sender han en mail og forventer svar samme kvelden, risikerer du å bli skuffet.

Sjekk gjerne også med venner, for å høre hva de synes, og om de synes det høres ut som en du kunne vært sammen med. Venner opppfatter deg på en annen måte, og kan ofte komme med noen gode råd.

Finn single naboer!(Registrer profil - Søk gratis)

2) Send en «light» mail
Send din utkårede en mail, men istedenfor å bare si noe om utseendet, og spørre om dere skal møtes, så snik inn en kommentar om felles interesser, spør om noe han eller hun uttrykker interesse for eller lignende. På den måten skaper du konversasjon, og frister den utvalgte til å svare deg.

3) Ikke prøv for hardt
Det er noen som sender avgårde upassende forslag og upassende bilder, og tror de skal få napp med det. Men du skal virkelig ha hellet med deg, om du får noe svar i det hele tatt. De fleste som dater på nett, er ute etter en seriøs partner, og forventer seg seriøse henvendelser.

4) Ikke mas
Dersom du ikke får svar fra en spesiell du har blinket deg ut, så la vedkommende være i fred. Det er ingen grunn til at du skal skjemme deg ut, ved å sende 100 meldinger. det er ekstremt sjelsen at masing fører fram til noe som helst. Husk at havet er fullt av fisker, så da er vel kanskje slik at dere to ikke er «ment to be».

5) Vær diskret
Ikke avslør alle detaljene med en gang, men vær diskret og litt hemmelighetsfull. Prøv heller ikke å lyve på deg noen fantastiske historier, for det kan hende at din utkårede kjenner noen som kjenner deg osv. Eller at du blir bedt om å utdype utdype eller gjenfortelle historien på et tidspunkt, noe som kan være vanskelig om det hele bare var oppspinn.

6) Ikke del alt på Facebook
Det at du nettopp har vært på ditt livs verste date, kan være dumt å poste på Facebook, hvor 300 venner får det med seg. Kanskje kjenner noen av dine venner han eller hun du har vært ute med. Kanskje var det ikke partneren men du som hadde en dårlig dag. Vel, uansett så blir det ikke noen «second date», i tillegg til at andre kanskje har mistet tillit til deg.

7) Kontaktinfo
Og når vi først er inne på Facebook, så er det lov å beholde privatlivet sitt en god stund til, selv om du akkurat har fått en ny «venn». Forklar høflig, dersom han/hun vil bli venn med deg på Facebook, at du gjerne vil at dere skal bli bedre kjent først, men at han/hun kan kontakte deg på en privat mail isteden.

På Facebook ligger det veldig mye informasjon og bilder om deg, som du kanskje ikke vil at din potensielle partner skal ha tilgang til før han/hun har blitt godt kjent med deg.

På Norges største datingsted på nettet, venter 12 000 single på deg.

Ta datingtesten, og se hvem som passer for deg.

(Kilde: iVillage.com)