Nettavisen.no

Tjenester

Slik får du tettere øyenbryn!

Her er vidundermiddelet som virker på bare noen uker.

Les mer om SWISS BROWS og bestill direkte her!

Med SWISS BROWS gjør du øyebrynene tettere, fyldigere og sunnere.

SWISS BROWS passer kvinner og menn som har overplukket sine øyebryn eller som med alderen har mistet vekst.

Den eksklusive protein- og vitaminsammensetningen i SWISS BROWS gir øyebrynene dine næring og stimulans. Dermed får du et fyldigere og mer veldefinert utseende på en naturlig måte, og uten sminke.

Tilsetningen av næringsstoffer er svært viktig for øyenbrynene, og forskning har vist at tre av fire personer har underernærte øyebryn.

SWISS BROWS hjelper til å stimulere gjenveksten av dine øyebryn og gir dem et levende utseende. Serumet er klinisk testet, og forskning har vist at det er trygt, men samtidig ekstremt effektiv.

Les også: Slik får du perfekte øyenvipper!

SLIK FUNGERER DET
Påfør SWISS BROWS langs brynlinjen 1-2 ganger daglig ved hjelp av den spesialdesignete børsten og la tørke før du sminker dem.

Resultater kan komme så raskt som på noen dager, men vanligvis tar det noen uker. Fortsett deretter å bruke serumet et par dager i uken, selv når du har oppnådd de ønskede resultatene. Dette for å gi øyenbrynene den næringen de trenger.

SWISS BROWS er basert på en unik formel og er produsert av håreksperter og leger i Sveits. Ditt resultatet er tettere, vakkert utformede og mer definerte øyebryn – og et sunnere utseende.

* 5 ml varer opp til 6 uker

* Fuktighetsgivende og styrkende

* Lett å bruke, effektiv og helt naturlig

* Ikke testet på dyr – Fri fra prostaglandiner

Akkurat nå får du to måneders forbruk av Swiss Brows (5 ml) for kun 995 kroner. Du sparer dermed 500 kroner, og frakten er gratis.

Les mer om Swiss Brows og bestill direkte her!

Les også: Slik får du perfekte øyenvipper!