Nettavisen.no

Tjenester

Slik får du vakkert hår

Her er tipsene for et sterkt og fyldig hår.

Hårets viktigste funksjon er å beskytte oss mot kulde, vind og sol. Men i vår kultur har håret først og fremst en sosial funksjon. Det signaliserer kjønnstilhørighet, personlighet, sosial identitet og sensualitet

Bad hair day

En fyldig og glansfull frisyre er idealet for de fleste. Like fullt byr stadig vekk på bad hair days som kan gå på humøret og selvtilliten løs. Når du går på en real hårsmell, kan du trøste deg med dette:

1 . Det finnes viktigere ting i livet enn hår.
2. Pop- og filmstjernene ville ikke vært så perfekte uten stylister og Photoshop.
3. Du har arvet genene, og de er som de er. Men …
4. Du kan likevel gjøre mye for å holde håret sterkt og vakkert.

Få et godt grunnlag for sunt, fyldig og vakkert hår med produktet Nutri Hair.
Få mer informasjon her.

Næring og stell

Et vakkert hår er som alt annet som vokser. Det trenger næring og pleie. Håret må få næringsstoffene det trenger – og mindre av det det ikke trenger, som overdoser av kjemiske stoffer, alkohol og røyk, for å nevne noe. Hårkvaliteten påvirkes også av hvor ofte og hvordan du vasker, tørker og grer det.

De fleste kan med fordel vaske håret sjeldnere. Hver annen eller tredje dag er som regel nok. Den daglige hårvasken kan virke mot hensikten ved at det fører til økt fettproduksjonen i hodebunnen.

Overdreven farging, styling og annen behandling kan gjøre håret matt og slitt. Men gode hårprodukter er viktig – og bruk alltid balsam etter vask

Alle trenger å ha en hårføner innen rekkevidde. Men husk at håret har best av å lufttørke. Det bør heller ikke gres når det er vått, men før vask og etter at det er tørt. Det reduserer risikoen for at du fliser opp og sliter håret med kam og børste.

Stramme frisyrer er pent, men over tid kan det faktisk bidra til hårtap. La håret få henge løst fra tid til annen.

Skjønnhet kommer innenfra

Gode hårpleieprodukter og riktig stell er bra. Men ingen sjampo i verden kan redde et tørt og livløst hår hvis du glemmer at skjønnheten kommer innenfra. Et sunt og variert kosthold, fysisk aktivitet og moderate mengder alkohol er viktig for hårkvaliteten. At røyk er fy-fy, visste du nok fra før …

En hårsekk som ikke får næringsstoffene det trenger, kan i verste fall produsere et hår som blir sprøtt og «dødt».

Sink, B-vitaminer, jern, silisium og D-vitaminer er næringsstoffer som antas å påvirke hårkvaliteten positivt. Disse får du i deg gjennom sunn og variert mat. Er du usikker på om du får i deg nok gjennom de faste måltidene, kan du sikre inntaket med å ta kosttilskudd.

Nutri Hair styrker håret

Kosttilskuddet Nutri Hair inneholder en unik sammensetning av ingredienser som er dokumentert gunstige for hår, hodebunn og hårrøtter.

Nutri Hair inneholder:

Vitamin B for optimal og sunn hårdannelse og -vekst.

Biotin er et B-vitamin (vitamin b7). Inntak av biotin bidrar til økt hårvekst og normal hårdannelse.

Sink inngår i over 200 viktige enzymprosesser i kroppen. Mineralet er viktig for cellefornyelse, arvematerialet, hormonproduksjonen og dannelse av nytt vev. I tillegg styrker sink håret, bidrar til normal hårdannelse og forebygger hårtap.

Kobber er nødvendig i pigmenteringen av hårstrå. Pigmentering av hår gir en form for beskyttelse mot ytre påvirkninger som UV-stråling. Kobber bidrar til normal hår pigmentering og kan motvirke slitasje av håret.

I tillegg inneholder Nutri Hair tradisjonelle urter som kjerringrokk, stornesle og furuoljeekstrakt, kjent for sin gode effekt på hårkvaliteten. Med Nutri Hair kan du gi deg selv et godt grunnlag for sunt, fyldig og vakkert hår.

Bestill Nutri Hair i dag.