Gå til sidens hovedinnhold

Slik får du vinterens billigste strøm

Denne avtalen har toppet Konkurransetilsynets liste i hele vinter.

Det har vært en meget kald januar de fleste stedene i landet, og mange har fyrt for fullt for å holde kulda ute.

Trøsten er at du kan få billigere strøm enn du har i da.

Topper listene
Telinet Energi har i hele vinter tilbudt en uslåelig spotprisavtalte, som er den avtaletypen forbrukerekspertene anbefaler. Telinets spottilbud er så godt at den har ligger øverst på Konkurransetilsynets liste over de billigste avtalene fra sent på høsten og helt frem til i dag.

Hvorfor spotavtale?
Spotavtale, eller innkjøpspris som det også kalles, innebærer at kunden får strømmen til samme pris som det strømleverandørene betaler, mot et fast påslag som dekker leverandørenes administrasjonskostnader og inntjening.

VGs Dine Penger har avslørt man i løpet av et liv vil spare mellom 25.000 og 65.000 kroner gjennom på å velge strøm til innkjøpspris fremfor en variabel avtale.

Telinets påslag er kun 0,15 øre/kWh, mens den billigste konkurrenten på listen ligger på 2,15 øre/kWh.

Fornybar energi
Miljøorganisasjoner anbefaler fornybar energi for å stimulere utviklingen av slik produksjon. Ved å velge Telinet Energi får du 100 prosent fornybar energi inkludert i prisen.

Det beste av alt
Administrerende direktør i Telinet energi, Finn Erik Arctander, er stolt over at spotpristilbudet troner øverst på Konkurransetilsynets oversikt.

- Dette er strømavtalenes kinderegg. Du får avtaletypen ekspertene anbefaler, spotprisen på toppen av Konkurransetilsynets liste og fornybar energi inkludert i prisen. Bedre blir det vel ikke, sier Arctander.

Klikk her for å bestille Telinets spotprisavtale!HTML EMBED