Nettavisen.no

Tjenester

Slik får Sølvi mer tid med barna

Rask, sunn og enkel mat til en travel hverdag.

På Manstad i Fredrikstad bor en famile på seks. Sølvi Soleng-Larsen er gift og firebarnsmor med gutter på 4, 9, 11 og 13 år. I hverdagen vil hun heller prioritere tid med ungene, framfor å «sløse» den bort på handling og matlaging.

- Vi har brukt middagslevering fra Godt levert i cirka ett år. Jeg så det først på reklame på TV, og syntes det hørtes veldig interessant ut. Spesielt siden vi er så mange i familien, sier Sølvi.

Sølvi valgte expressmenyen som passer for de som ønsker raske, sunne og enkle retter i en travel hverdag. Slik får hun variert mat og nye idéer.

Prøv Godt levert - les mer her.

- Godt levert leverer mer smak

Familien Soleng-Larsen får oppskriften og ingrediensene til tre middagsretter levert på døren hver uke, og hele familien har vært fornøyd med middagsløsningen fra første stund.

- Vi er veldig fornøyd med expressmenyen. Maten er god og oppskriftene er enkle. Det er veldig bra at det ikke tar så mye tid å tilberede middagen når man har så mange barn, sier Sølvi.

Hun har også testet matkassene fra en annen leverandør, men hele familien synes middagene fra Godtlevert.no leverer mer smak og mer spennende mat enn sin konkurrent. 

Fisk hver uke

Sølvi ramser opp en rekke fordeler ved å få middagen levert på døra. Man sparer tid fordi man slipper å tenke på hva man skal ha til middag, man slipper å gå på butikken og når man handler mindre sparer man jo også penger.

- Guttene mine er også veldig fornøyd med maten. Nå spiser vi mer variert og får i oss fisk hver uke, og guttene har lært seg å smake litt mer på forskjellig mat, sier Sølvi.

Hun er ikke i tvil om at hun vil anbefale Godtlevert.no til andre familier. Maten passer også bra til de som kanskje ikke er så gode på kjøkkenet.

- Oppskriftene er veldig bra, og veldig enkle. Alt står nøye og godt beskrevet, sier Sølvi.

Hun snakker varmt om Godtlevert.no til både venner og kjente. Kanskje du også bør prøve?

Bestill middag fra Godtlevert.no her.