Gå til sidens hovedinnhold

Slik fikk KIL-supporterne billig buss

Hva gjør du når du mangler transport til 30 fotballfans som må rekke serieåpningen?

Thomas Ramstad er leder for supporterklubben til Kongsvingers nyopprykkede tippeligalag. Etter ti tunge år i 2. divisjon og Adeccoligaen, hadde Ramstad endelig grunn til å glede seg til serieåpningen mot Strømsgodset tidligere i år.

Sløste bort tid på nettkataloger
Men det dukket opp et problem; interessen for kampen var så stor blant fansen at han trengte å sette opp en egen supporterbuss tur-retur Oslo – Drammen.

- Jeg brukte masse tid på å ringe rundt til busselskaper jeg fant på nettet, men sleit med å få noen tilbud som var billige nok, forteller Ramstad.

Det hastet med å få arrangert turen, så gode råd var dyre. Til slutt endte Ramstad opp med å prøve Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no.

- Jeg fikk råd fra noen bekjente om å prøve tjenesten. Jeg slengte inn et oppdrag og fikk god respons med en gang. De fleste tilbudene var lavere enn det billigste jeg hadde fått ved å ringe rundt, så det var bare å velge og vrake, fortsetter Ramstad.

Prøv MittOppdrag.no nå!

- Jeg endte opp med en av de første busselskapene svarte på oppdraget, og prisen tur-retur Oslo – Drammen var på ca 2700 kroner. For en gjeng supportere er det ikke viktig at bussen er ny og fancy, men kvaliteten var bra nok, og sjåføren var hyggelig. Så vi var veldig fornøyde med både MittOppdrag og busselskapet. Jeg kommer garantert til å bruke tjenesten privat også, sier Ramstad.

Tapte kampen, men optimist
Selv om bussturen var hyggelig, gikk det ikke like bra for KIL-supporterne i serieåpingen mot Strømsgodset på Marienlyst.

- Det var litt surt med 0-2. Men vi skapte mange bra sjanser, så jeg fikk trua på laget. Og den har jeg beholdt, selv om tabellsituasjonen fortsatt ikke er helt bra. Vi har spilt mye bra fotball, avslutter suporterklubb-lederen.

Slik fungerer MittOppdrag.no
Mittoppdrag.no er helt gratis for deg som bruker tjenesten, og det medfører ingen bindinger. Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut kontaktinformasjon, hva du ønsker å få utført til hvilken pris og hvor i Norge du bor, så vil leverandørene kjempe om å gi deg det beste tilbudet.

Du vil heller ikke bli oversvermet av en mengde tilbud, og med en gang du ønsker det, kan du stoppe ditt oppdrag.

Det er ingen begrensning på hva du kan bruke MittOppdrag.no til, slik det er for de fleste andre anbudstjenestene på nett. Trenger du transport, eller en advokat, regnskapsfører eller webdesigner? Eller kanskje en snekker, vaktmester eller vaskehjelp?

Leder du en bedrift? Se om du finner billige konferanselokaler, revisorer, eller regnskapsførere på MittOppdrag.no.

Klikk her for å teste MittOppdrag - helt gratis.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå