Nettavisen.no

Tjenester
(Privat)

Slik fikk Linda hvitere tenner

– Jeg fikk et perfekt hvitt smil og er super fornøyd, forteller den populære Cosmo-bloggeren.

Som de aller fleste kvinner skulle Linda Juhola (24) fra Finland gjerne ha sett at tennene var litt hvitere og hadde mer glans.

– Jeg har alltid hatt rette, hvite tenner, men likevel ønsket jeg å få ekstra glans og et perfekt hvitt smil. I perioder drikker jeg veldig mye te som fører til at tennene får misfarging, forteller Cosmo-bloggeren som står bak bloggen P.S. I love fashion .

Testet forskjellige produkter

Linda har testet forskjellige tannblekingsprodukter. Hun har både tatt profesjonell tannbleking hos spesialist og prøvd tannblekingsstriper hjemme.

Swiss Whitening var den første profesjonelle tannblekingen jeg gjorde selv hjemme. Etter at jeg leste gjennom instruksjonene, syntes jeg det virket veldig enkelt å gjennomføre. Etter bare noen få behandlinger begynte jeg å merke en forskjell.

- Akkurat som jeg hadde forventet

– Før jeg begynte å bruke produktet håpet jeg på at jeg skulle se raske resultater og at selve behandlingen skulle være smertefri. Og det viste seg at det var akkurat som jeg hadde forventet. Jeg så tydelig forskjell etter bare to behandlinger. Swiss Whitening var skånsom mot tennene mine – jeg følte ingenting under behandlingen, ingen ilinger eller ising i tennene slik som mange andre tannblekingsprodukter gjør, forteller Cosmo-bloggeren.

Etter en ukes behandling var Linda overbevist.

– Jeg er super fornøyd med Swiss Whitening . Tennene mine ble noen nyanser hvitere og jeg fikk et sunt, hvitt smil. Jeg har fått mange komplimenter fra venner, og flere av dem gleder seg til å teste produktet selv.

Akkurat nå er kan du bestille en pakke Swiss Whitening til kun 595 kroner, et avslag på 900 kroner.

Du finner produktet her

Les også hvordan den kjente golfproffen Caroline Martens fikk lengre øyenvipper med Swiss Lashes.