Trenger du fotograf? Sjekk MittOppdrag.no først!

Margrethe Moss-Iversen Lundegård (28) fra Rådal i Hordaland ønsket proffe bilder av barna og søkte på nettet etter fotografer.

Hun syntes imidlertid det var dårlig informasjon om priser på de ulike hjemmesidene og søkte videre på nettet. Da dukket Nettavisens populære gratistjeneste MittOppdrag.no opp, og Margrethe bestemte seg for å gi anbudstjenesten et forsøk.

- Jeg la inn en kort beskrivelse, og i løpet av et døgn fikk jeg svar fra flere fotografer som kom med info om priser og produkter om akkurat det jeg ønsket meg. Jeg fikk også lenker til hjemmesider og eksempelbilder, forteller Margrethe.

Valget falt til slutt på fotograf Tove Lise Mossestad, som ga en gunstig pris.

Trenger du fotograf? Sjekk MittOppdrag.no først!

- Vi har allerede vært hos henne, og er meget fornøyde med bildene, sier Margrethe.

Hun er også svært fornøyd med erfaringene hun har fått med MittOppdrag.

- Vi sparte mye tid på å la fotografene kontakte oss, og det var lett å kommunisere med den utvalgte fotografen gjennom Mittoppdrag. Og ikke minst satt vi igjen med en meget god pris ettersom vi kunne sammenlikne tilbudene fra flere aktører.

- Jeg kommer absolutt til å bruke MittOppdrag igjen og har allerede anbefalt tjenesten til andre, avslutter Margrethe.

Nå som det nærmer seg vår, er det mange som bruker MittOppdrag.no til å innhente tilbud fra fotografer til bryllup, konfirmasjoner, dåp og andre selskaplige anledninger. Klikk her for å legge inn ditt fotografoppdrag.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no:Bli varslet når det er EU-kontroll